20 / 04 / 2024

Hijyenmax özelliğiyle bulaşıklarınız bakterilerden arınıyor! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Hijyenmax özelliğiyle bulaşıklarınız bakterilerden arınıyor! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım tertemiz olsun diyenler için Arçelik, bulaşıklarınızı uzaktan kontrol etme imkanı sunarak yıkanma işlevini yakından takip etmenizi sağlayan teknolojiye sahiptir. Ekstra kurutma ve deepclean teknolojileri ile Arçelik bulaşık makinesi merak konusu oluyor.



 Hijyenmax özelliğiyle bulaşıklarınız bakterilerden arınıyor! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi
Rengi ve tasarımı ile dikkat çeken bulaşık makinesi sağladığı ergonomik avantajlar sayesinde bulaşık yıkama işlevini daha pratik hale getiriyor. Ayarlanabilir sepet sayesinde bulaşık makinesine sığmayan eşyalar kolaylıkla sığdırmak mümkün olur.

Otomatik Kapı Açma Özelliği

Otomatik kapı açma özelliği sayesinde program sonunda kapıyı otomatik açarak ortamdaki doğal hava akışını kullanır ve ekstra enerji harcamadan kurutma performansını üst seviyeye çıkarır.

CornerWash

Yeni nesil yıkama teknolojisine sahip bulaşık makinesi CornerWash teknolojisi ile makinenin en köşelerine bile erişen su püskürtme sistemi erişilmesi güç noktalarda bile mükemmel temizlik sağlar.

DeepClean

DeepClean teknolojisi, bulaşık makinenizdeki sepetin ¼ kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparat sayesinde, aparatın üzerine yerleştirilecek şişeler ve tencereler için özel yıkama alanı sağlar. Kullanılan aparat sayesinde üzerine yerleştirilen şişiler (3 adete kadar), kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlayarak 5 kata kadar mükemmel bir yıkama gerçekleştirir.

HomeWhiz

HomeWhiz teknolojisi ile akıllı cep telefonu veya tabletlerinizden Kablosuz Ağ Bağlantısı olan beyaz eşyalarınızı Homewhiz uygulamanız üzerinden çalıştırmanız ve güncel durumları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Peki hijyenmax ve ekstra kurutma özellikleri neler ? 


Geri Dön