23 / 04 / 2024

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.



Rönesans Gayrimenkul Yatırım,  İzmir  Karşıyaka’da Hilltown Karşıyaka projesini hayata geçiriyor.  Yeni proje, tüketicilere eşsiz bir atmosfer sunmaya hazırlanıyor. Hilltown Karşıyaka, 18 Ekim’de kapılarını açacak ve ziyaretçilerle buluşacak. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Karşıyaka’da özel konsept bu projesiyle, İzmir’in alışveriş keyfine bambaşka bir boyut getirmeyi planlıyor. Hilltown AVM,  birçok dünya markasını da ilk kez aynı çatı altında buluşturacak.

Rönesans İnşaat tarafından 90 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Hilltown Karşıyaka'da, 68 bin metrekare kiralanabilir alan, 2.750 araç kapasiteli otopark ve 7 sinema salonu bulunacak. Ayrıca, projede 250 metrekaresi su temalı oyuncaklar olmak üzere toplam 2 bin metrekare oyun alanıyla, İzmir’in en eğlenceli çocuk parklarından birine ev sahipliği yapacak. Karşıyaka’ya mimarisi ve tarzıyla farklı bir hayat sunmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, dev etkinlik alanıyla da İzmir’de unutulmayacak anlar yaşatacak.

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim de kapılarını açıyor!

Hilltown Karşıyaka eğlence ve yeme içmenin tek adresi olacak

Hilltown Karşıyaka, 40’ı kafe ve restoran olmak üzere 200’den fazla markaya ev sahipliği yapacak. Ulusal ve uluslararası gurme lezzet markaları Hilltown’da çok özel bir atmosferde buluşurken, tüketicilerin eğlence ve yeme-içme'de de tek adresleri olacak. Açık ve kapalı alan konseptiyle tüketicilerin yaşamına dokunmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, zengin peyzaj alanları, nilüfer çiçekleriyle donanmış biyolojik ve su animasyonlu havuzlarıyla İzmir’in hayat bulduğu bir buluşma noktası olacak. Hilltown Karşıyaka’da ziyaretçiler keyifli ve ferah bir ortamda alışveriş yaparken, keyifli bir deneyimin de tadını çıkaracak.

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim de kapılarını açıyor!


Geri Dön