28 / 03 / 2024

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort SPA, Altın Ödül'ünü aldı!

 Hilton Dalaman Sarıgerme Resort SPA, Altın Ödül'ünü aldı!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort SPA dünyanın en prestijli ödüllerinden olan TUI - İngiltere misafirlerinin memnuniyetleri sonucu verilen ’’Altın Ödül’ünü aldı



Turizm sektöründe hizmet kalitesinin önemli bir göstergesi olan ve TUI İngiltere tarafından her yıl düzenlenen TUI UK Gold Award 2012 sonuçları açıklandı. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort SPA, TUI İngiltere’nin, dünyanın çeşitli ülkelerindeki müşterilerine her yıl gönderdiği memnuniyet anketinin sonucunda ’’Altın Ödül’’e layık görüldü. 


2011 yılında da aynı ödülü almış olan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort Spa, bu yıl da üstün performans göstererek başarılarını sürdürmeye devam ediyor.


TUI İngiltere PLC Başkan Yardımcısı Johan Lundrgren imzalı kutlama yazısında titiz, yoğun çalışmaları ve misafirlerine sağladığı mükemmel tatiller için Hilton Dalaman Sarıgerme Resort Spa’ya teşekkür edildi. Misafirlerin burada kendilerini özel hissettikleri de özellikle vurgulandı.


Hilton Dalaman Sarıgerme Resort SPA, 410 misafir odası, 6000 metrekare alan üzerine kurulu spa merkezi, dünya mutfaklarından farklı lezzetler sunan restoranları, her yaş grubuna hitap eden eğlence alternatifleriyle 2009 yılında hizmete girmiş ve bu güne kadar uluslararası çok sayıda ödüle layık görülmüştü.  



Geri Dön