23 / 04 / 2024

Hilton Dalaman Sarıgerme büyüme hedefini açıkladı!

 Hilton Dalaman Sarıgerme büyüme hedefini açıkladı!

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, son jeopolitik gelişmelere rağmen, yeni yatırım planlamalarını da hayata geçirmeye devam ediyor.




Bölgede turizmin 12 aya yayılması hedefi doğrultusunda 35 milyon TL'lik 27 delikli golf sahası yatırımı için çalışmalarını sürdüren Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, bu yöndeki bir diğer önemli yatırım olarak bin 200 kişilik yeni kongre merkezi için çalışmalara başladı. Otelin bir diğer çalışması da, İngiltere pazarında bölgenin tanıtımı için birlikte çalıştığı bir İngiliz PR ajansıyla gerçekleştirilen özel tanıtım etkinlikleri oldu. Erken rezervasyon dönemini avantajlı indirimlerle açan otel, bu yıl 24 bin kişiyi konuk etmeyi planlıyor. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, Hilton İstanbul Bosphorus'ta düzenlenen basın toplantısında 2016 performansları ve 2017 planlamaları kadar özellikle AvrupalI turistler açısından son derece popüler bir destinasyon olan Dalaman ve çevresinde 2016'nın nasıl geçtiği ve gelişmeler doğrultusunda 2017'nin nasıl bir görünüm sergilediği hakkında da açıklamalarda bulundu. 


"YÜZDE 15'LİK BÜYÜME HEDEFİMİZ VAR" 

2017 yılında yaklaşık yüzde 15'lik bir büyüme hedefleri olduğunu vurgulayan Batum, "Biraz önce bahsettiğimiz koşullar daha iyileşirse yani jeopolitik ve iktisadi konular, bizi desteklerse sektör olarak bir büyüme bekliyoruz. Biz destinasyonu tanıyoruz. Yalnızca kendi otelimizi değil, destinasyonu tanıtırken de çeşitli konu başlıkları belirledik. O konu başlıklarını vurgulayıp içerisinde kendi otelimizi de tanıtıyoruz"şeklinde konuştu. 



Bursa Hayat


Geri Dön