19 / 04 / 2024

Hilton Garden İnn İstanbul Airport Yenibosna'da açıldı!

Hilton Garden İnn İstanbul Airport Yenibosna'da açıldı!

Hilton Worldwide’ın ekonomik üst kalite segmentinin ödüllü markası Hilton Garden Inn, dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi.



Hilton Worldwide’ın ekonomik üst kalite segmentinin ödüllü markası Hilton Garden Inn, dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi. Birbirinden güzel 217 odası bulunan Hilton Garden Inn Istanbul Airport, İstanbul Yenibosna’da kapılarını açtı.  


Hilton Garden Inn markasının Türkiye’deki yedinci mülkü olan Hilton Garden Inn Istanbul Airport, sahibi Saray Döküm ve Madeni Aksam Sanayi Turizm A.Ş. adına Hilton Worldwide tarafından yönetiliyor. 


Otel, uygun fiyatlı kaliteli konaklama imkanı ve konuklarına sosyalleşebilecekleri alanlar sunuyor. Hilton Garden Inn Istanbul Airport ayrıca toplamda 250 metrekarelik altı toplantı salonuna ek olarak 500’den fazla kişinin ağırlanabileceği 373 metrekarelik bir balo salonunu da bünyesinde barındırıyor. 


Tüm Hilton Garden Inn’lerde olduğu gibi bu tesiste de misafirler ücretsiz Wi-Fi, 24 saat açık iş merkezi, spor salonu ve kapalı havuzdan yararlanabiliyor. The Garden Grille and Bar® siparişe göre hazırlanan kahvaltı, akşam yemeği, kokteyller ve akşam oda servisi; 24 saat açık olan The Pavilion Pantry® ise tuzlu atıştırmalıklar, tatlılar, soğuk içecekler ve dondurulmuş ürünlerden oluşan bir seçkiyle hizmet veriyor. 


HAVAALANINA, FUAR VE İŞ MERKEZLERİNE KOLAY ULAŞIM 


Hilton Garden Inn Istanbul Airport Oteli Genel Müdürü İlter Türkmenoğlu şunları kaydetti: “Hilton Garden Inn İstanbul Airport, İstanbul Atatürk Havalimanı’na olduğu kadar Güneşli-İkitelli’deki iş ve sanayi bölgelerine de yakın. Ayrıca otelden fuar merkezleri ve civardaki AVM’lere ulaşım çok kolay. Bu özellikleriyle otelimiz yoğun programlı konuklarımız için ideal bir konuma sahip. Hilton Garden Inn İstanbul Airport otelimizde konuklarımızı ağırlayacak olmaktan ötürü son derece heyecanlıyız.”


Hilton Garden Inn Global Başkanı Adrian Kurre ise şöyle konuştu: “Hilton Garden Inn otellerini İstanbul Atatürk Havalimanı gibi ekonomik, fakat kaliteli otel talebinin yoğun olduğu bölgelerde açıyoruz. Tıpkı Londra’daki Heathrow havaalanındaki son Hilton Garden Inn gibi, bu otel de yerli ve yabancı konuklara büyük kolaylıklar sağlayacak, Türkiye’deki son otelimizi hizmete sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” 


Tüm odalarda bembeyaz bir yorgan ve yepyeni bir çarşaftan oluşan markanın simgesi bir yatak, ergonomik sandalyesi ile birlikte geniş bir çalışma masası, bir mini buzdolabı, ayrıca ücretsiz su ile çay ve kahve makinasından oluşan bir ‘ikram merkezi’ bulunuyor. Konuklar ayrıca siparişlerine göre hazırlanan kahvaltının, Garden Grille’nın leziz yemeklerinin, odalarında yemek yemenin ya da kokteyl yudumlamanın ve Garden Bar & Lounge’da rahatlamanın keyfini çıkarabilir.


Hampton by Hilton Gaziantep, Points & Miles® kazandıran ve sezon kısıtlamasının olmadığı (No Blackout Dates) tek otel sadakat programı olan Hilton HHonors® üyesidir.


Daha fazla bilgi ve rezervasyon için lütfen Hilton Garden Inn Istanbul Airport, adresini ziyaret edin ya da + 90 0212 503 90 00 numaralı telefonu arayın.



Geri Dön