26 / 04 / 2024

Hilton Garden Inn Otel'i Başbakan Erdoğan açtı!

Hilton Garden Inn Otel'i Başbakan Erdoğan açtı!

Erdoğan, AK Parti şžanlıurfa mitinginin ardından partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Erdoğan, daha sonra Hilton Garden Inn Oteli'nde düzenlenen toplu açılış törenine katıldı...



Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, şžanlıurfalıların eserlerin en güzeline layık olduğunu ifade etti.

şžanlıurfa'nın peygamberler şehri olduğunu vurgulayan Erdoğan, tarihi eserlerin yoğun bir şekilde bulunduğu kente çok önemli eserler kazandırılması gerektiğine inandıkları söyledi.

Otelin, şžanlıurfa'nın çok daha farklı bir cazibe merkezi olmasını sağlayacağını dile getiren Erdoğan, otelin ortaklarından Kosif ailesinin hemşehrisi olduğunu, bundan da ayrıca bir memnuniyet duyduğunu söyledi.

Erdoğan, 'Kosif ailesinden beklentilerimiz var. Böyle bir oteli Rize'ye yapmalarını kendilerinden istemiştim. Proje çalışmalarını duydum ve bir ön çalışmanın da eskizlerini arkadaşlar bana gösterdiler. Fakat bundan önce Mardin'de inşallah açıyorlar' dedi.

Başbakan olarak şžanlıurfa'ya 15 kez geldiğine işaret eden Erdoğan, bunun kenti kadar çok sevdiğinin göstergesi olduğunu ifade etti.

Başbakan Erdoğan, daha sonra Devlet Bakanları Faruk çelik ve Cevdet Yılmaz, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin çelik ile birlikte kurdeleyi keserek otelin, 115 hizmet ve eserin açılışını gerçekleştirdi.

Erdoğan, daha sonra otelde incelemelerde bulundu.


Geri Dön