20 / 04 / 2024

Hilton Otelleri'nin web sitesi yenilendi!

Hilton Otelleri'nin web sitesi yenilendi!

Hilton Worldwide yenilenen Türkçe web sitesi hilton.com.tr ile yeni haberler, kampanyalar, tüm otellerindeki fırsatlardan haberdar ediyor



İstanbul, 16 Eylül 2010- Konaklama sektöründe lüks ve eksiksiz hizmet sağlayan otel ve resortlardan, uzun süre konaklamalı süitlere ya da ekonomik otellere kadar geniş bir yelpazeye sahip olan Hilton Worldwide, artık misafirlerine ve kullanıcılarına Türkiye için tasarlanan yeni web sitesiyle ulaşıyor.
 
Hilton.com.tr adresine girerek, Hilton´un yanısıra Waldorf Astoria, Doubletree by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton, Hilton Grand Vacations, gibi tüm global markaların bilgilerine artık kolayca ulaşırken, Türkiye´de yeni açılan ve açılması planlanan otellerle ilgili en son ve en güncel bilgileri de takip edebileceksiniz. Yurtdışında tatil için yaratıcı bir fikir arıyorsanız,  Yurtdışından Öneriler kısmına tıklayarak, "Prag Gurme Paketi", "Viyana´da Mahler Sergisine Davet", "Venedik´te Romantizm" gibi farklı ülkelerdeki cazip paketlerden birini seçip, yurt dışında tatil keyfini, internet üzerinden rezervasyonunuzu yaparak yaşayabilirsiniz.
 
Hilton.com. tr´nin kolaylıkları bunlarla da bitmiyor. Türkiye´deki otellere özgü avantaj paketleri, Sağlık Kulübü ve restoran indirimleri, 10 oteldeki düğün mekanları ile ilgili bilgi ve düğün paketleri, HHonors üyelerine yönelik extra mil ve puan kampanyaları da yine bu sitede. Hilton Worldwide web sitesinden kolayca yapabileceğiniz aylık bülten aboneliğiyle, tüm Hilton Worldwide Otelleri ile ilgili güncel bilgilere de herkesten önce sahip olabilirsiniz.              
                            
Hilton Worldwide Hakkında: 
Hilton Worldwide; konaklama sektöründe; lüks ve eksiksiz hizmet sağlayan otel ve resortlardan, uzun süre konaklamalı süitlere ve orta düzey fiyatlı otellere kadar geniş bir yelpazeye sahip lider bir global ağırlama şirketidir. Doksanbir yıldır Hilton Worldwide; iş ve tatil amacıyla seyahat edenlere konaklamada, hizmette, konforda ve değerde en iyisini sunmaktadır. Şirket, tüm global markalarıyla, mükemmel konaklama deneyimleri sunma geleneğini sürdürmeye odaklanmıştır. Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations da dahil olmak üzere, markalarımız 81 ülkede 600.000 oda´dan ve 3.600´den fazla oteli kapsamaktadır. Şirket ayrıca, dünya kalitesindeki konuk ödül programı olan Hilton HHonors®´ı yürütmektedir.

Geri Dön