18 / 04 / 2024

Hira Spor Yapı Hayvancılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Spor Yapı Hayvancılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Spor Yapı Hayvancılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Unaş tarafından 10 bin TL' lik sermaye ile 4 Eylül'de Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.



Hira Spor Yapı Hayvancılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Unaş tarafından 10 bin TL' lik sermaye ile 4 Eylül'de kuruldu. 


Hira Spor Yapı Hayvancılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3 -Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. 4-Her türlü spor tesisi inşaatlarını yapmak ve her türlü spor tesisini işletmek,kiralamak, kiraya vermek. 5 -Her türlü hayvan çiftliği inşaatlarını yapmak. 6-Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak. 7-Besicilik ve hayvan yetiştiriciliği yapmak. 8-Her türlü inşaat malzemesi alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 9-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 10-Her türlü tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 



Geri Dön