28 / 03 / 2024

Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam! YHT bilet fiyatları uçtu! İstanbul, Ankara, Konya 13 Haziran fiyat listesi!

Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam! YHT bilet fiyatları uçtu! İstanbul, Ankara, Konya 13 Haziran fiyat listesi!

Ulaşımda dinmeyen zam yağmuru Yüksek Hızlı Treni de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına zam yaptı! YHT biletleri bir gecede yüzde 30 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi!



Elif Alpar

Son zamanlar bitmek bilmeyen akaryakıt zamları ile birlikte ulaşım en pahalı şeylerden biri oldu! Ulaşımda dinmeyen zam yağmuru Yüksek Hızlı Treni de vurdu! Otobüs bileti fiyatlarına gelen inanılmaz zammın ardından; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına zam yaptı! Bakanlık tarafından YHT biletlerine yapılan zammın oranı yüzde 30 oldu! 

Hızlı Tren bileti fiyatları zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya biletleri... İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına ocak ayında 20, mart ayında yüzde 10, nisan ayında ise yüzde 15 zam yapılmıştı. Son gelen zam ile beraber bir sene içinde yüksek hızlı trene yüzde 75 zam yapılmış oldu! Zamlar artık vatandaşa pes dedirtti! 

Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, Konya-Ankara... İşte 13 Haziran fiyat listesi...
 


Geri Dön