29 / 03 / 2024

Home & Garden 2012'de dünyaca ünlü bahçe markaları buluştu!

Home & Garden 2012'de dünyaca ünlü bahçe markaları buluştu!

16. İstanbul Uluslararası Bahçe Mobilyaları ve Bahçe Mimarisi Fuarı (Home and Garden 2012), yazın bahçesini yeniden dekore etmek isteyenler için alternatifler ve farklı bakış açıları sunuyor



İstanbul Kongre Merkezi Lütfi Kırdar Rumeli Exhibition Center’da açılan 16. İstanbul Uluslararası Bahçe Mobilyaları ve Bahçe Mimarisi Fuarı (Home and Garden 2012), yazın bahçesini yeniden dekore etmek isteyenler için alternatifler ve farklı bakış açıları sunuyor.

İç Mimari ve Dekorasyon 2012 ve Bahçe 2012 fuarları, bu yıl ilk kez “Home & Garden 2012” çatısı altında gerçekleşiyor. Mimarlar, peyzaj mimarları, şehir planlama uzmanları gibi profesyoneller ve konuya ilgi duyan tüm ziyaretçilere açık olan Bahçe 2012 Fuarı; bahçe ve teras mobilyaları, aksesuarları, gölgeleme sistemleri, peyzaj, yüzme ve süs havuzları gibi konularda yenilikleri müşterilerle buluşturacak.

Bahçe konusundaki en önemli firmaları, en yeni ürünleri ve en büyük dünya markalarını bir arada bulabileceğiniz fuarda en geniş alana sahip olan İCA firması, ürün yelpazesi en çeşitli, en trendy olması ve farklı konseptleri dolayısıyla dikkatleri çekiyor.

İCA dünyaca ünlü markaları buluşturdu

Bahçe mobilyasından, bahçe aksesuarlarına kadar çok çeşitli ürün yelpazesi olan İCA’da çok zevkli mobilyalar bulabilirsiniz. Dünyaca ünlü Gloster Estrada, Nardi, Kenzo, Sunbella, Gervasoni, Alexandar Rose gibi markaların Türkiye temsilciliğini alan İCA, zarif tasarımlı ürünleriyle bahçenize rahatlık ve modernlik getirecek. Güneş ve gölgeleme sistemlerinin iki önemli markası İsviçre’den Glatz ve İtalya’dan FIM ise, ilginç fonksiyonları ile beğeni topluyor.

Ergonomi ve dayanıklılık önemli

İngiltere’nin en önemli dış mekân mobilya markası olan Gloster bu yıl da yenilikleriyle göz kamaştırıyor. Gloster bahçe mobilyalarında kullanılan tikağacı, sentetik örgü ve paslanmaz çelik gibi malzemeler mobilyalara kalite, ergonomi, kullanım kolaylığı ve dayanıklılık katıyor. Ayrıca mobilyaların bir başka dikkat çekici özelliği ise yanmayan, solmayan ve su geçirmeyen materyallerden yapılıyor olması... Gloster’ın bahçe mobilyaları, isteğe bağlı olarak parça parça da satın alınabiliyor. Gloster"ın bahçe mobilyalarının tasarımları ise dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından yapılıyor.

Vatan 
 


Geri Dön