20 / 04 / 2024

Hotpoint ‘‘Adı Damağımda’’ isimli yeni Facebook yarışması düzenliyor!

Hotpoint ‘‘Adı Damağımda’’ isimli yeni Facebook yarışması düzenliyor!

Hotpoint’in ‘‘Adı Damağımda’’ isimli yeni Facebook yarışmasında her gün bir kişi Hotpoint Küçük Ev Aletleri seti kazanıyor. Facebook.com/HotpointTurkiye adresindeki yarışmada, katılımcılar Neşe Erberk'in yemek tariflerine en yaratıcı ismi vermek için yarı



Hotpoint’in ‘‘Adı Damağımda’’ isimli yeni Facebook yarışmasında her gün bir kişi Hotpoint Küçük Ev Aletleri seti kazanıyor. Facebook.com/HotpointTurkiye adresindeki yarışmada, katılımcılar Neşe Erberk'in yemek tariflerine en yaratıcı ismi vermek için yarışıyor. Hotpoint’in 15 iş günü boyunca devam edecek olan yeni Facebook yarışmasında her gün bir kişi Hotpoint Küçük Ev Aletleri seti kazanıyor.


İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint, resmi Facebook sayfası facebook.com/HotpointTurkiye'de yeni bir yarışma düzenliyor. Hotpoint, "En yaratıcı benim" diyen herkesi, ‘‘Adı Damağımda’’ isimli yeni Facebook yarışmasına davet ediyor. Katılımcılar Hotpoint’in facebook sayfasında her gün yenilenen Neşe Erberk yemek tariflerine yaratıcı isimler veriyorlar. En yaratıcı ismi bularak Eski Avrupa güzeli ve başarılı işkadını Neşe Erberk’in de aralarında bulunduğu jüriden en çok puanı alan kişi günün kazananı seçiliyor ve o güne özel Hotpoint Küçük Ev Aletleri setinin sahibi oluyor.  Yarışma, https://www.facebook.com/HotpointTurkiye adresinde 3 hafta boyunca devam edecek.


Indesit Company Hakkında

Indesit Company, Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya (çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, ocak, fırın ve davlumbaz) ve küçük ev aletleri üreticilerinden biridir. İtalya, İngiltere ve Rusya gibi büyük pazarlarda lider konumundadır. 1975 yılında kurulan ve 1987’den beri Milano Borsası’nda işlem gören Indesit Company 2012 yılında “2,9 milyar Avro” satış rakamına ulaştı. Indesit Company İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye’deki 8 sanayi bölgesinde 16 bin çalışanıyla hizmet veriyor. Grubun ana markalarını Indesit, Hotpoint ve Scholtes oluşturuyor.


Geri Dön