29 / 03 / 2024

Hotpoint-Ariston çevreci çamaşır makinesi üretti

Hotpoint-Ariston çevreci çamaşır makinesi üretti

Hotpoint-Ariston, çevre dostu çamaşır makinesi üretti



Farklı ve sıra dışı tasarımlarıyla tüketiciye modern bir yaşam tarzı sunan Hotpoint-Ariston´un, bol ödüllü "Aqualtis" çamaşır makineleri `Eco Tech´ özelliği ve A+ enerji sağlayan teknolojisiyle tamamen çevre dostu...

Hotpoint-Ariston´un ödül zengini çamaşır makinesi Aqualtis, tüm giysilerinizin konforu için özenle geliştirilmiş bir teknoloji sunuyor. A+ enerji sınıfına ait Aqualtis serisi, İtalya'da Ecohitech "Çevre Dostu", ekoloji kategorisinde "Alman PLUS X", Vipac "En İyi Su Tasarrufu" ve 2006 `Avrupa´nın En İyisi´ gibi ödüllerin sahibi. Aqualtis'in bu ödülleri kazanmasını sağlayan önemli özellikleri arasında, A+ enerji sınıfına dahil olması, %10 daha fazla enerji tasarrufu sağlayan `Eko´ sistemi ve su ve enerji tüketimini yüzde 10 azaltan "SuperEco" teknolojisi yer alıyor. Hotpoint-Ariston´un son nesil ürünlerinde kullandığı `Eco Tech´ teknolojisine sahip yeni Aqualtis çamaşır makineleri çok daha çevreci olarak tüketiciyle buluşuyor.

Dizaynı ve fonksiyonel özellikleriyle alanında farklı bir ürün olarak kabul edilen Hotpoint-Ariston Aqualtis serisi aynı zamanda her detayı ile kullanıcısına maksimum konfor sağlıyor. Aqualtis çamaşır makineleri süper sessiz sistem sayesinde, normal çamaşır makinelerine göre yıkama esnasında -15 desibel, kurutma esnasında ise -5 desibel daha az ses çıkartıyor. Ayrıca 9 kg. kapasiteli Aqualtis ürünlerinde bulunan buharlı temizleme programı giysileri yıkamadan yeniliyor, kumaş dokusunu rahatlatıyor, kırışıklığı azaltıyor ve istenmeyen kokuları ortadan kaldırıyor. Deterjan eklemeden bakterileri yüzde 99,99 yok eden ve giysileri hijyenik bir şekilde yıkayan program, kimyasal etkisi olmadan düşük ısılarda bile sonuç veriyor. Farklı model seçenekleri bulunan yeni Aqualtis çamaşır makinesi serisinde zarif tasarım ve yaratıcı fonksiyonlar bir arada tüketiciye sunuluyor.


Geri Dön