19 / 04 / 2024

Hukukçular Towers 8 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

Hukukçular Towers 8 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

Adliye sarayına yürüme mesafesindeki Hukukçular Towers 8 Mayıs'ta satışta



Dünyanın en büyük adliye sarayı olarak tanımlanan Kartal Adliye Sarayı'na en yakın mesafede hayata geçirilmeye hazırlanan Hukukçular Towers, bu alanda çalışan kişilere işlerine 'yürüyerek' gitme imkanı vermesiyle avantaj yaratıyor. Kılıçoğlu İnşaat ve Delta Yapı'nın ortaklığıyla Kartal Adliye Sarayı'na 50 metre uzaklıkta inşaatına başlanan projenin "Adalet yerini buldu!" sloganıyla 8 Mayıs'ta satışa çıkarılması planlanıyor. Projenin hem Kartal'ın kentsel dönüşüm bölgesi olması nedeniyle yıldızı parlayan bir bölgede inşa edilmesi hem de Kartal Adliye Sarayı'nın yaratacağı iş potansiyeli açısından hukukçular ağırlıklı olmak üzere yatırımcılardan da yoğun bir talep aldığı belirtiliyor. 7 bin 90 metrekarelik alana kurulacak ve toplam inşaat alanı 32 bin 964 metrekare olacak projede 208 home ofis ve 30 mağazayı içeren 20 katlı 2 blok yer alması tasarlanıyor.

Büyüklük 550 m2ye kadar çıkıyor

Hukukçular Towers'ı bölgedeki diğer konut projelerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri de 30 mağazalı bir çarşısının olması. Projede dünyanın en büyük adliye sarayının yaratacağı günlük trafik düşünülerek, her home ofis için kapalı otopark alanı tasarlanmış. Home ofislerin 75 metrekareden başlayıp 550 metrekareye kadar değişen farklı büyüklüklerde sunulacağı projede profesyonel yönetim hizmetlerinin verilmesi planlanıyor.

Hafriyat çalışmaları devam eden projede merkezi ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemi, 24 saat güvenlik, sahil yolu ulaşım bağlantıları bulunacak. Kılıçoğlu Group'un yarım yüzyıla yaklaşan bir aile şirketi olduğu, Delta Yapı'nın da pek çok projede imzası bulunduğu belirtiliyor.

Misafirler daire sahibinin onayı olmadan giremiyor

PROJEDE güvenliğe de özel bir önem veriliyor. Renkli görüntülü interkom sistemi bulunan projede daire sahipleri monitör üzerinden güvenliği direkt olarak arayabilecek, misafirler güvenlik üzerinden daire ile görüşebilecek. Hatta acil durumlarda asansör kabinlerinden bile güvenlik aranabilecek. Dijital paket yayın altyapısında merkezi uydu anten ve jeneratör sistemi bulunan projede resepsiyon girişinde tesis edilecek 'access control sistemi'ile daire sahipleri kendilerine ait giriş kartlarını sisteme okutarak katlarla çıkış yapabilecek, misafirler ise resepsiyonda güvenliğin yardımı ve daire sahibinin onayına bağlı olarak binaya giriş yapabilecek. Bina içerisinde (ortak alan ve otoparklar) ve dışarısında gerekli yerlere tesis edilecek gece görüşlü, renkli kameralar ile 24 saat süre ile güvenlik tarafından izleme ve kayıt yapılacak.
www.kilicogludelta.com/tr

0216 370 0 400

Nihal Yuvacan/Vatan


Geri Dön