24 / 04 / 2024

Kartal Hukukçular Towers'ta 565 bin TL'ye 75 metrekare ofis!

Kartal Hukukçular Towers'ta 565 bin TL'ye 75 metrekare ofis!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı

Proje: Hukukçular Towers

Satılık iki adet ofisin bulunduğu Kartal Hukukçular Towers projesinde teslimler önümüzdeki Temmuz ayında yapılacak



Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığında yapılan Kartal  Hukukçular Towers  projesinde teslimler önümüzdeki Temmuz ayında gerçekleşecek. 208 ofis ve 30 adet mağazadan meydana gelen projede satılık 2 adet ofis kaldı. Projede 75 metrekarelik ofis 565 bin TL'ye, 145 metrekarelik ofis 1 milyon 345 bin TL'ye alıcılara sunuluyor. Projede ofis bedelinin yüzde 75'ine kadar kredi kullanılabiliyor. 


32 bin 964 metrekare inşaat alanına sahip olan Hukukçular Towers projesinde her katta kat bahçesi, her ofis için özel kapalı otopark bulunuyor. Kartal Adliye Sarayı'na çok yakın bir konumda bulunan Hukukçular Towers projesi 20 katlı ikiz kule halinde yükseliyor. 


Deniz ve Adalar manzarasına sahip olan Hukukçular Towers'ta resepsiyon girişinde tesis edilecek Access control sistemi ile ofis sahipleri kendilerine ait giriş kartlarını sisteme okutarak katlara çıkış yapabilecekler. Misafirler ise resepsiyonda güvenliğin yardımı ve daire sahibinin onayına bağlı olarak binaya giriş yapabilecekler. 


Dört tarafı yollarla çevrili olan Kartal Hukukçular Towers projesinde elektrik kesintilerinde yol, çevre aydınlatma, merkezi sistemler, ortak teknik altyapı cihazlarına ve tüm dairelere acil enerji gereksinimini karşılamak üzere jeneratör ve tesisatı tesis edilecek.


0216 370 0 400   


www.kilicogludelta.com   


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön