29 / 03 / 2024

Hükümetten EYT açıklaması: Maaşlar toplu mu yatacak?

Hükümetten EYT açıklaması: Maaşlar toplu mu yatacak?

Milyonlarca kişinin gözü kulağı EYT düzenlemesine çevrildi. Peki EYT ne zaman yasalaşır, eğer süreç uzarsa EYT'liler maaşlarını toplu olarak mı alacak? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç açıkladı.



AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, A Haber ekranlarında EYT gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Tunç konuşmasında şu cümleleri kullandı:

"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'mıza bağlık teknik ekip kendi çalışmaları tamamladılar. AK Parti Grup Başkanvekillerinin bulunduğu ortamda bir sunum yaptılar. Teklifin teknik detaylarının ne olacağı, ne kadar kişinin faydalanabileceği, eski yasa ve getirmek istediğimiz teklifte neler olabileceğine yönelik açıklamalarda bulundular. 

Şimdi tabi sıra kanun teklifine dönüştürme aşamasına geldi. Tabi ki TBMM’de bu taslak üzerinde AK Parti grubumuz var. Onlarla bir istişare yaptıktan sonra son değerlendirmemizi yapıp kanun teklifini TBMM’ye sunacağız. 

EYT NE ZAMAN YASALAŞACAK? 

Hükümetten EYT açıklaması: Maaşlar toplu mu yatacak?

Çalışma önümüzdeki günlerde tamamlandığında TBMM’nin ilgili komisyonuna sevk edilecektir. Şu anda çalışmaların son aşamada olduğunu ifade edebiliriz. En kısa sürede diyebiliriz. Tarih vermek mümkün değil ama daha önceden sayın Bakanımızın açıkladığı gibi kısa süre içerisinde TBMM’nin gündemine getirmek ve kanunlaştırmak istiyoruz. 

EYT’Lİ SAYISI HAKKINDA 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön