16 / 04 / 2024

Hülya Kalyoncu'nun 7800 Çeşme Hotel'de çalınan eşyaları bulundu!

Hülya Kalyoncu'nun 7800 Çeşme Hotel'de çalınan eşyaları bulundu!

Hülya Kalyoncu 7800 Çeşme Hotel'indeki eşyaları çalınmış ve otelin sahibi Gökhan Çarmıklı'yı suçlamıştı



Hülya Kalyoncu "7800 Çeşme Hotel'deki dairemden değerli eşyalarım çalındı' diye şikayette bulunmuş, otelin sahibi Gökhan Çarmıklı'yı hırsızlıkla suçlamıştı. Gökhan Çarmıklı ise "Bu suçlamaya karşı dava açıyorum. Hülya-Cem Kalypncu rezil olacak" demişti. Dün bu davayla ilgili şok bir gelişme yaşandı...

Sosyeteyi şok eden suçlama
Gökhan Çarmıklı-siren Ertan Çarmıklı çifti ile Cem-Hülya Kalyoncu 4 yıl önce ortak olmuş,  İzmir  Çeşme'deki 7800 Çeşme Residence&Hotel'i açmıştı. ama mart 2010'da ortaklık bitmişti. hisselerini gökhan Çarmıklı'ya devreden Cem Kalyoncu'nun 7800 Çeşme Residence&Hotel'de sadece 2 dairesi kalmıştı. hülya Kalyoncu 14 Ağustos'ta oteldeki evine gitmiş, ancak çatal-bıçak takımından plazma televizyonlara, gümüş şamdanlardan 8 ünlü ressema ait tablolara kadar ne var ne yok ortadan kaybolduğunu iddia ederek Gökhan Çarmıklı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Eşyalar Kalyoncu'ya verildi

Hülya Kalyoncu avukatı aracılığı ile dün şu açıklamayı yaptı: "Şikayetim üzerine mahkeme kanalıyla verilen arama kararı uyarınca kolluk kuvvetleri, 7800 Çeşme Residence'da geniş çaplı aramalar yapmıştır. eşyalarımızın bir kısmı gökhan Çarmıklı'nın sahibi olduğu boş bir dairede, bazıları ise yine kendisine ait depolarda bulunmuştur! Eşyalar savcılık kararıyla tarafıma teslim edilmiştir. Bir bölümü ise hala kayıptır. Soruşturma devam etmektedir. Gökhan Bey'in yapmış olduğu gerçek dışı, mesnetsiz birtakım polemiklere ise cevap vermeyeceğiz. Yargıya saygımız sonsuz."

Çarmıklı ne demişti?

Hırsızlıkla suçlanan Gökhan Çarmıklı, Posta'ya konuşmuş, "Ortaklık bittiği için belli ki, kuyruk acıları var. İtibarımızı zedelemeye, otel müşterilerimizin huzurunu kaçırmaya çalışıyorlar. İddiaları o kadar cahilce ve komik ki, sosyetede herkes onlara gülüyor. Bir insanı hırsızlıkla itham etmek o kadar kolay mı? Ben de onlara maddi-manevi dava açıyorum. Yakında gerçekler ortaya çıkacak. Hülya-Cem Kalyoncu, Türkiye'ye rezil olacak" demişti.
Posta/Müge DAĞISTANLI


Geri Dön