24 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları rekora gidiyor! 4 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları rekora gidiyor! 4 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın üçüncü işlem gününde de zam gelmeye devam ediyor. Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları rekora gidiyor. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları geçtiğimiz haftadan itibaren zam gelmeye devam ediyor. Yeni yılla birlikte hurda fiyatlarına rekor büyük zam geldi. Bugün demir hurda fiyatlarına 27 kuruş zam geldi.

Hurdalar arasında en çok bakır ve demir hurda fiyat listesi merak ediliyor. En değerli hurdalar arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatları her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

Bakır ve demir hurda fiyatlarının hesaplanması bakır ve demirin güncel fiyatları üzerinden yapılmakta. Son zamanlarda hem bakır hem de demir fiyatları arttı.

DEMİR VE BAKIR FİYATLARINA ZAM GELDİ!

Çin'in koronavirüs tedbirlerini gevşetme yönünde adım atması, talebi canlandıracağı beklentileri ile bakır ve demir fiyatlarının yükseldi.

Şanghay Vadeli İşlem Borsası'nda ocak vadeli bakır fiyatı yüzde 1,2 artışla 66 bin 830 dolar/ton oldu. Çin'de gayrimenkul geliştirme sektörüne verilen destekler ve koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ile talebi büyüteceğine yönelik beklentiler demir cevheri fiyatlarını yükseltti. Dalian Emtia Borsası'nda ocak vadeli demir cevheri fiyatı yüzde 4,6 artışla 814 yuan/ton seviyesine çıktı.

Bakır ve demir fiyatlarının yükselmesi ile bakır ve demir hurda fiyatları da arttı. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? Hurda fiyatları bugün kaç TL? İşte 4 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.


Geri Dön