26 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 1 Aralık 2022 bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 1 Aralık 2022 bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün bir zam haberi daha geldi. Gelen zamla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 1 Aralık 2022 bakır ve demir hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarına bu hafta peş peş zam geldi.Gelen zam haberleri hurda fiyatlarını yükseltirken, vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını merak ediyor.  Hurda fiyatlarına bugün 3,00 lira zam geldi ve gelen zamla beraber hurda fiyatları resmen uçtu. 

Demir cevheri vadeli fiyatları Çin'de, ülkede koronavirüs kısıtlamalarından bazlarının hafifletilmesi ve zor durumdaki inşaat sektörüne destekte bulunulacağına yönelik gelen haberler ile yüzde 5'ten fazla yükseldi.  Bu durum hurda fiyatlarını da etkiledi. 

Çin'de koronavirüs kısıtlamalarında bazı değişikliklerin olacağına yönelik açıklamalardan sonra çelik talebinin artacağı yönünde beklentiler artmaya başladı. Gelen bu haberler demir ve bakır fiyatlarına zam olarak yansıdı. 

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? Hurda fiyatları bugün kaç TL? İşte 1 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.


 


Geri Dön