24 / 04 / 2024

Hüseyin Avni Mutlu: Boğaziçi Köprüsü tek yönlü ve 1 saat kapalı kalacak!

Hüseyin Avni Mutlu: Boğaziçi Köprüsü tek yönlü ve 1 saat kapalı kalacak!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Boğaziçi Köprüsü'nde ünlü golfçü Tiger Woods'un yer alacağı bir etkinlik için trafiğin 5 saat kapalı kalacağı iddiaları üzerine Twitter hesabından bir açıklama yaptı...




İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde 5 Kasım Salı günü yapılacak uluslararası bir etkinlik için trafiğin tek yönlü olarak sadece azemi 1 saat kapalı kalacağı öğrenildi.


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Boğaziçi Köprüsü'nde ünlü golfçü Tiger Woods'un yer alacağı bir etkinlik için trafiğin 5 saat kapalı kalacağı iddiaları üzerine Twitter hesabından bir açıklama yaptı.


Köprü trafiğinin bugün (5 Kasım Salı gnü) sadece 14.00 - 15.00 saatleri arasında tek yönlü olarak kapalı olacağını belirten Vali Mutlu, metrobüs seferlerinde de herhangi bir kısıtlama olmayacağının altını çizdi.


İşte İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun konuyla ilgili tweetleri:


"Bugün Boğaziçi Köprüsü'nde yapılacak gösteri nedeniyle Asya'dan Avrupa'ya geçiş saat 14-15.00 arasında azami 1 saat tek yönlü kapatılacaktır.


Uluslararası etkinlik nedeniyle azami 1 saatlik kapamada Asya'ya geçişte ve iki yönde metrobüs seferlerinde hiçbir kısıtlama olmayacaktır."



Geri Dön