27 / 04 / 2024

Hüseyin Ayaz: Symbol AVM Başiskele'nin cazibe merkezi!

Hüseyin Ayaz: Symbol AVM Başiskele'nin cazibe merkezi!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AVM'nin Başiskele'nin cazibe merkezi durumunda olduğunu ifade etti.



Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, merkezi gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yapımı tamamlanan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. 


Dünya ve Türkiye'de tek örneği Başiskele'de bulunan; hastane, alışveriş merkezi, sinema, otel ve kongre merkezinin bir arada olduğu Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, merkezi gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


'BAŞİSKELE'YE HAYIRLI OLSUN' 

Kısa sürede tamamlanan alışveriş ve yaşam merkezinde Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı ağırlayan Kavanlar Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, yapımı tamamlanan alışveriş merkezi ile yapımı tamamlanma aşamasına gelen hastane, kongre merkezi ve otel bölümlerini gezdirdi. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Ayaz, "Sürekli gelişen ve değişen 7 yıldızlı kentimiz Başiskele, yatırımda yıldız olma özelliğiyle bugün bir örnek projesini daha hayata geçiriyor. Yatırımcı işbirliği politikamız ve teşviklerimiz ile Başiskele'nin teminatı geleceğimiz, çocuklarımıza daha modern ve daha gelişmiş bir kenti emanet etme arzusuyla yaşam merkezi yapldı. Burası sadece bir alışveriş merkezi değil bir yaşam merkezi olarak inşa edildi. Sadece KocaeliIi'nin ve Başiskeleli'nin değil, çevre illerden de misafirlerini ağırladığı gibi yurt dışından da misafirlerini ağırlayabilecek kapasiteye sahip bu merkez Başiskelem ize hayırlı olsun" dedi. 


CAZİBE MERKEZİ DURUMUNDA 

Başiskele Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Caddesi yanında 185 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 43 bin metrekarelik bölümü hastane alanı, 62 bin metrekarelik bölümü alışveriş merkezi alanı ve 3 salondan oluşan kongre merkeziyle, Başiskele'nin cazibe merkezi durumunda. Başiskele Belediyesi, Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde stant kurarak hizmeti işyerlerinin yağına getirdi. Alışveriş merkezinde faaliyet verecek olan yeni iş yerlerinin iş yeri ruhsat başvuru ve takiplerini daha kolay yapabilmesi için Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, alışveriş merkezi girişine iki personelini görevlendirerek stant kurdu.


Gölcük Postası 


Geri Dön