28 / 03 / 2024

Hüseyin Cılbak kimdir?

Hüseyin Cılbak kimdir?

İç Mimar Hüseyin Cılbak kimdir? Hüseyin Cılbak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Cılbak, Apartman ve Toplu Yapı Site Yönetimleri Bilgi Kaynakçası kitabını ne zaman yazdı?



Hüseyin Cılbak kimdir?

Hüseyin Cılbak, 1986 yılında Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde doğdu. Eğitim hayatının ardından 2006 yılından itibaren İstanbul Avrupa Konutları projesinde çalışmaya başladı. Halen görevine devam eden Cılbak, İstanbul'da yaşıyor.


2006 yılında sektöre dönük merak duygusu ile başlayan ve sürekli genişleyen bilgi ağacını her zaman geliştirmeye özen gösterdi.


Amacı, sadece bir iş sahibi olmanın ötesinde, gelecek adına, bilgi, bilişim, internet ve teknoloji gibi alanlarda insanoğlu için yararlı birşeyler yapabilmeyi hedeflemek oldu.


Geleceğin, bilgi bilişim ve teknoloji sektöründe olduğunu düşünen Cılbak, başarının, gelecek bilgi ile değil, bilgiye sahip olan beyni yönetebilmekle edineceğine inanıyor.


Profesyonel konut yöneticisi olan İç Mimar Hüseyin Cılbak, başarıya giden yolda gereken azme ve güce sahip olduğunu biliyor.





Geri Dön