25 / 04 / 2024

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...



AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in Atlaspark AVM için iki ayrı parsel olan arsaya birleştirme yani tevhid işlemi uygulamadan tek parsel arsa işlemi yaptırdığı ve kanuna uygun olmayan biçimde inşaat yapımına izin verdiği iddia edildi. Hüseyin Keskin hakkında görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle suç duyurusu yapıldı.

Cumhuriyet gazetesinden Leyla Kılıç'ın haberine göre, Sultanbeyli’de yaşayan A.Y.T’nin savcılığa verdiği suç duyurusunda, “3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 32. maddesine göre AVM’nin yıkılması gerekiyor ayrıca da 42. maddesinde de kimlerin ne cezalar alacağı açıkça yazmaktadır. Sultanbeyli Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan E-İMAR bölümünde AVM’nin olduğu arsa, ticari ve konut alanı olarak geçiyor. Yani altı işyeri, üzeri konut alanı yapılabilir ancak o arsalara kesinlikle AVM yapılamaz” ifadeleri kullanıldı.

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in görevini kötüye kullandığı bildirilen suç duyurusunda, “Bilinçli olarak görevini kötüye kullanan, bilerek suç işleyen bütün yetkililerden ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’den şikâyetçi ve davacıyım” şeklinde ifadeler yer aldı.

 


Geri Dön