16 / 04 / 2024

Sultanbeyli mahkemelik avm

Sultanbeyli mahkemelik avm

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Sur Yapı, Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı!

Güneşli, Sultanbeyli, Eyüp ve Bursa Nilüfer'de konut projelerine devam eden Sur Yapı satış ofisleri dışında projelerinin bir arada incelenebilmesi için Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı.

150 mağazalık Atlaspark AVM açıldı!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat ve Sultanbeyli Gayrimenkul tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli'de inşa edilen Atlaspark AVM açıldı.

Anadolu Yakası'na 150 mağazalık yeni AVM!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat ve Sultanbeyli Gayrimenkul tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli'de inşa edilen Atlaspark AVM açıldı

Atlaspark AVM kapılarını açtı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Sultanbeyli Atlaspark AVM hizmete açıldı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Atlaspark, 55 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 mağazası hizmet veriyor.

Ziylan, Merter Meydan AVM'yi satın mı aldı?

Ayakkabıcı Ziylan alışveriş merkezinde büyüme planları yapıyor. İlk yatırımını Sultanbeyli’deki Atlaspark’a yapan, Ziylan’ın Alman Metro’nun Merter’deki Meydan AVM’sini aldığı belirtiliyor.

Atlaspark AVM kapılarını açtı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Bölgenin en büyük üç AVM’sinden biri olan Atlaspark'ta, 150 mağaza bulunuyor.

Atlaspark AVM Sultanbeyli'de açıldı!

Sultanbeyli'de 400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM açıldı. Atlaspark, kolay ulaşılabilir lokasyonu, 1400 araçlık kapalı otoparkı ile önemli ölçüde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Sultanbeyli'de Atlaspark AVM açıldı!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat,HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat, Sultanbeyli Gayrimenkul A.Ş. firmaları tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli’de hayata geçirilen Atlaspark AVM açıldı

FLO 223'üncü mağazasını Atlaspark AVM'de açtı!

2015'in sonuna kadar 250 mağazaya ulaşmayı hedefleyen FLO, Türkiye'nin dört bir yanında mağaza yatırımlarını sürdürüyor. FLO'nun 223'üncü mağazası, 27 Ağustos Perşembe günü Sultanbeyli Atlaspark AVM'de açıldı.

Atlas Park AVM hizmete açıldı!

Sultanbeyli'de hayata geçirilen ATLAS PARK AVM açıldı. AVM Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat, Sultanbeyli Gayrimenkul firmaları tarafından hayata geçiriliyor.

Taksim AVM’ye Danıştay'dan durdurma kararı!

Taksim’de dört yıl önce başlayan ve mahkemelik olan 17 katlı otel, rezidans ve AVM inşaatında sona gelindi. Üç yıl önce İstanbul 1’inci İdare Mahkemesi’nin verdiği durdurma kararını Danıştay da onadı.

Sultanbeyli mahkemelik avm Haberi

Sultanbeyli mahkemelik avm

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in Atlaspark AVM için iki ayrı parsel olan arsaya birleştirme yani tevhid işlemi uygulamadan tek parsel arsa işlemi yaptırdığı ve kanuna uygun olmayan biçimde inşaat yapımına izin verdiği iddia edildi. Hüseyin Keskin hakkında görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle suç duyurusu yapıldı.

Cumhuriyet gazetesinden Leyla Kılıç'ın haberine göre, Sultanbeyli’de yaşayan A.Y.T’nin savcılığa verdiği suç duyurusunda, “3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 32. maddesine göre AVM’nin yıkılması gerekiyor ayrıca da 42. maddesinde de kimlerin ne cezalar alacağı açıkça yazmaktadır. Sultanbeyli Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan E-İMAR bölümünde AVM’nin olduğu arsa, ticari ve konut alanı olarak geçiyor. Yani altı işyeri, üzeri konut alanı yapılabilir ancak o arsalara kesinlikle AVM yapılamaz” ifadeleri kullanıldı.



Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in...