27 / 04 / 2024

Hüseyin Yağcı: Selçuklu modern ve yaşanılabilir olacak!

Hüseyin Yağcı: Selçuklu modern ve yaşanılabilir olacak!

CHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yağcı, beraberinde Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Yeniyol, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Toptancı Hali esnafıyla buluştu. Yağcı: "Selçuklu modern ve yaşanılabilir olacak" dedi




Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yağcı, beraberinde Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Yeniyol, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Toptancı Hali esnafıyla buluştu. Toptancı Hal esnafını ziyaretinde sorunları dinleyen CHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yağcı, hal esnafının sorunlarının çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Selçuklu' da daha modem ve kapasitesi geniş olan bir hal düşünüyoruz. Hal esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında gerekenleri yapıp, yanında olacağız. 

Biz halkın belediyesi olacağız" dedi. 


Belediye hizmetleri ve projelerini de anlatan Hüseyin Yağcı, "Belediyeyi Selçuklu halkımızla birlikte yönetip, geleceğini birlikte belirleyeceğiz. Mahalle muhtarlarımızla iletişim kurarak mahallerimizin sorunları hakkında bilgi alarak bu sorunların çözümünü noktasında üreteceğimiz projelerimizle sorunu çözülmedik mahallemiz kalmayacaktır. İmar rantının önüne geçilerek imar planlarında yapılacak değişiklikler önceden Selçuklu halkımızı bildirilecektir. İlçemizde kent içi ulaşımı daha sağlıklı bir yapıya getirerek Halk Otobüsü uygulamasını getireceğiz. İlçemizdeki kaldırımlar otopark olmaktan kurtarılacak olup, mevcut otoparklardaki uygulanan ücretleri daha makul hale getireceğiz. 

Kısacası Selçukluyu daha modem ve yaşanılır bir kent haline getireceğiz. 

Rantın değil, halkın belediye olacağız" şeklinde konuştu.


Konya Yenigün


Geri Dön