18 / 04 / 2024

Huzurlu İnşaat konut teslimlerine başladı!

Huzurlu İnşaat konut teslimlerine başladı!

Samsun'da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutun teslimini gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Beylikdüzü ve Huzurlu Marmara Bostancı projelerinin teslimine de başlayacak..



Huzurlu İnşaat, Anadolu’da ve İstanbul’da tamamladığı projelerin teslimatlarına başladı. Firma, Samsun'da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutun teslimini gerçekleştiriyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü ve Huzurlu Marmara Bostancı projelerinin teslimine ise önümüzdeki günlerde başlayacak.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye’de nitelikli konut projelerine imza atan Huzurlu İnşaat, İstanbul’da geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara Beylikdüzü ile Huzurlu Marmara Bostancı projelerinde erken teslimata hazırlanıyor. Firma, Samsun'da 8 projesinden 7'ncisi olan Huzurlu Kampüs Marina’nın anahtar teslimini de gerçekleştirdi.

Samsun - Atakum ilçesinde yer alan Huzurlu Kampüs Marina projesinde 2 blokta toplam 71 konut bulunuyor. 2009'dan beri 19 ilde 41 şantiyesiyle konut üretimine devam eden Huzurlu İnşaat, şu ana kadar 36 projesini bitirdi. Samsun'da ise bugüne kadar 7 etapta 500 dairenin teslimatını yaptı.

BAYRAM BIYIKLI; “ERKEN TESLİMİ KLASİK HALE GETİRDİK”

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı Huzurlu Kampüs 7. Etap projesinde teslimat heyecanı yaşadıklarını belirterek "Huzurlu yapılar için Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteriyoruz. 3 defa vergi rekortmeni olmuş bir firma olarak 36. projemizi de başarılı bir şekilde bitirdik ve hak sahiplerine teslim ettik. Her projemizi belirlenen tarihten önce tamamlayarak erken teslimi klasik hale getirdik. Şu an Huzurlu Kampüs ve Huzurlu Marmara markalı projelerimizin 5’inde inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara Beylikdüzü projemizi bitirdik, iskânını bekliyoruz. İskânımız verilince anahtar teslimini yapacağız. Hemen ardından da Bostancı projemizin anahtar teslimini gerçekleştireceğiz. “Huzurlu” markamıza güvenen ve ilgi duyan yatırımcılara teşekkür ediyoruz. 7. Etapta ev sahibi olan ailelerimizin evlerinde huzurla oturmalarını diliyorum" dedi.

 


Geri Dön