20 / 04 / 2024

Hyundai Kona'da yüzde 0.99 faiz fırsatını kaçırmayın! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hyundai Kona'da yüzde 0.99 faiz fırsatını kaçırmayın! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hyundai Kona'da 50 bin TL'ye yüzde 0.99 faiz fırsatı başladı. Peki Hyundai Kona Haziran fiyatları kaç lira? En ucuz Hyundai Kona ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Şık ve zarif tasarımına ek olarak kendinden emin tarzıyla diğer  SUV araçlardan farklılaşan Hyundai Kona'da 50 bin TL'ye yüzde 0.99 faiz fırsatı başladı. Cesur ve yenilikçi tasarıma sahip Kona, daha çok keskin gövde çizgileri ve daha kusursuz ön ızgara tasarımıyla sıradanlığa da meydan okuyor. 

Hyundai Kona da yüzde 0.99 faiz fırsatını kaçırmayın! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hyundai Kona, 1.0 ve 1.6 Benzinli turbo motor seçenekleriyle alıcılara sunuluyor. Zarif tasarım güncellemeleriyle farklılaşan Kona, en son bağlantı ve konfor özellikleriyle tasarlandı. 

Artırılan ileri teknoloji Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri ile Hyundai Kona, sürüşü ve yolculuğu daha güvenli hale getiriyor. Yeni güç aktarma organları ve geliştirilmiş süspansiyon sistemi sayesinde daha pürüzsüz ve daha kontrollü sürüşlere imza atan Kona'da ön ve yan kısımların şık tasarımını takip eden yeni arka tampon, mat gri renkli sportif difüzörle destekleniyor. 

Hyundai Kona da yüzde 0.99 faiz fırsatını kaçırmayın! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hyundai Kona'nın ön tasarımı, ikonik far detayları ve üst kısımdaki nce LED Gündüz Sürüş Farları da dâhil olmak üzere tamamıyla yenilendi. Kona, yatay olarak uzatılmış çizgileriyle benzersiz ön far kimliğini arkada sürdüren zarif stop lambaları ile 16 inç ve 18 inç alaşım jantlarıyla dikkat çekiyor.

Peki Hyundai Kona Haziran fiyatları kaç lira? En ucuz Hyundai Kona ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön