27 / 04 / 2024

İBB Ağva sahilinde düzenleme yaptıracak!

İBB Ağva sahilinde düzenleme yaptıracak!

İBB, Ağva sahilinde ve meydanda düzenleme yapacak



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağva sahili ve meydanı düzenlenmesi için ihale açtı. Yapı İşleri Müdürlüğü´nün düzenlediği ihale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Açık usulle gerçekleştirilecek ihale ile Ağva sahili ve meydanı düzenlenerek hizmete sunulacak. Yapılan açıklamada düzenleme işlerinin yer tesliminden itibaren 240 takvim günü içindebitirilmesi gerektiği kaydedildi.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Ağva Sahili´ne düzenleme geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağva sahili ve meydanı düzenlenmesi için ihale açtı. Yapı İşleri Müdürlüğü´nün düzenlediği ihale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Açık usulle gerçekleştirilecek ihale ile Ağva sahili ve meydanı düzenlenerek hizmete sunulacak. Yapılan açıklamada düzenleme işlerinin yer tesliminden itibaren 240 takvim günü içinde bitirilmesi gerektiği kaydedildi.


Geri Dön