29 / 03 / 2024

İBB Seyrantepe Konutları 1 ay sonra teslim!

İBB Seyrantepe Konutları 1 ay sonra teslim!

İBB'nin Seyrantepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği 560 konutun inşaatı tamamlanmak üzere, herhangi bir satış işleminin gerçekleşmeyeceği İBB Seyrantepe Mesken Konutları 1 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek




İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Seyrantepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği 560 konutluk İBB Seyrantepe Mesken projesi önümüzdeki ay hak sahiplerine teslim edilecek, projede herhangi bir satış işlemi gerçekleşmeyecek.


İBB'nin 9 Ekim 2012 tarihinde düzenlediği Kağıthane ilçesi, Seyrantepe mahallesi 7696 Ada 15 parsel üzerinde toplam 560 adet konut, ada içi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işini 49 milyon 940 bin TL’lik teklif ile İstanbul Teknik Arı firması almıştı. Arazide bulunan gecekondular yıkıldı ve yerinde depreme dayanıklı yeni binalar yükseldi.


Seyrantepe itfaiye binasının yanında hayata geçirilen İBB Seyrantepe Konutları'nın inşaatı tamamlanmak üzere, 1 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek olan proje Seyrantepe metro istasyonuna ve Türk Telekom Arena'ya yakın konumda yükseliyor.



İBB Seyrantepe Konutları 1 ay sonra teslim!



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön