25 / 04 / 2024

İBB'den Kanal İstanbul'la ilgili yeni internet sitesi!

İBB'den Kanal İstanbul'la ilgili yeni internet sitesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından Kanal İstanbul'la ilgili bir açıklama yaptı. İmamoğlu, yaptığı paylaşımda “Kanal İstanbul ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz? Bu siteyi sizin için hazırladık” dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından Kanal İstanbul'la ilgili bir açıklama yaptı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden kanal.istanbul adlı internet sitesinin tanıtım videosunu yayınladı. 

İBB den Kanal İstanbul la ilgili yeni internet sitesi!

İmamoğlu, yaptığı paylaşımda “Kanal İstanbul ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz? Bu siteyi sizin için hazırladık” ifadelerine yer verdi.

İnternet sitesin ait olan tanıtım videosunda ise şu ifadeler kullanıldı:

“Kanal İstanbul nedir? İşin aslı ne? Senin ne düşündüğünü bizden başka kimse umursamıyor ama! Neden destekliyorsun? Ya da neden desteklemiyorsun? Kanal İstanbul’un çevreye, Marmara’ya, İstanbul’a etkilerini biliyor musun? Bilimsel, tarafsız verilerle Kanal İstanbul hakkında her şey kanal.istanbul websitesinde.”

İBB den Kanal İstanbul la ilgili yeni internet sitesi!

Kanal İstanbul'un www.kanalistanbul.gov.tr sitesi açıldı!

Kanal İstanbul kendi kendini finanse edecek!


Geri Dön