26 / 04 / 2024

İbrahim Halil Yanmaz'dan 3 yeni şirket!

İbrahim Halil Yanmaz'dan 3 yeni şirket!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, bugün 3 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 25 milyon 370 bin TL olarak belirlendi. 



Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olarak inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren İbrahim Halil Yanmaz bugün 3 yeni şirket kurdu. 

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün toplam 25 milyon 370 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da  İbrahim Halil Yanmaz ve Abdulvahap Arslan ortaklığında kuruldu. 

Bugün kurulan şirkelerin konusu;  yurt içinde ve yurt dışında inşaat projeleri geliştirmek, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında ve bu kapsamla sınırlı olmamak üzere her türlü kat karşılığı İnşaat taahhüt ve müteahhitlik, yıkım hafriyat işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak olarak belirlendi. 

Ilgın İnşaat, Türkiye'nin ilk master planlı dönüşüm projesi We Haliç'te satışlara devam ediyor. 1.2 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde toplamda 1.057 adet daire bulunuyor. Projede stüdyo daireden 5 oda 1 salona kadar daire alternatifleri yer alıyor. 

Kasım ayında gerçekleştirilen CNR Emlak Fuarı’nda We Haliç projesini tanıtan Ilgın İnşaat Tuzla’da yeni projeye başlayacağını da açıklamıştı. We Tuzla projesi için detaylar henüz netleşmedi.

1-) Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi
Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 23 milyon 370 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yanmaz ve Abdulvahap Arslan ortaklığında kuruldu. 

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu: sözleşmesinde yazılı işler

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıgöl Mah.İslambey Cad. N.154/_ Gaziosmanpaşa 

2-)We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 
We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu: Şirketin başlıca amacı yurt içinde ve yurt dışında inşaat projeleri geliştirmek, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında ve bu kapsamla sınırlı olmamak üzere her türlü kat karşılığı İnşaat taahhüt ve müteahhitlik, yıkım hafriyat işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak.

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıgöl Mh.İslambey Cd. N.154 Gaziosmanpaşa 

3-) We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi
We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu: Şirketin başlıca amacı yurt içinde ve yurt dışında inşaat projeleri geliştirmek, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında ve bu kapsamla sınırlı olmamak üzere her türlü kat karşılığı İnşaat taahhüt ve müteahhitlik, yıkım hafriyat işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. projeler yapmak, yaptırmak, proje yapımı taahhüdünde bulunmak, kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıgöl Mah.İslambey Cd.N.154 Gaziosmanpaşa 


İbrahim Halil Yanmaz kimdir?
İbrahim Halil Yanmaz, 1967 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Eğitimlerini Şanlıurfa’da tamamladı. Dicle Üniversitesi Şanlıurfa Meslek Yüksekokulu Harita Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu. 

1993 yılında Harran Üniversitesi Vakfında Kurucu Mütevelli olarak bulunan Yanmaz, 1994 yılında bir grup arkadaş ile beraber yerel bazda yayın yapan ve halen devam eden RADYO MEGA adı altında bir iletişim kanalı kurdu. İnşaat sektörüne ise  1993 yılında İl Özel İdaresi, İşhanı Yapım İşi ihalesini kazanarak girdi. 


Geri Dön