25 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu: Güvenli hayatlar için konutlar inşa ettik!

İbrahim Karaosmanoğlu: Güvenli hayatlar için konutlar inşa ettik!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Halkımız Kent Konut’a güveniyor ve inanıyor. Kent Konut olarak binlerce vatandaşımıza sıcak bir yuva sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi...




İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut Genel Müdürü Bahattin Yanık’ı ziyaret etti. Kent Konut’un yıllardır güven ve huzur dolu mekânlar inşa ettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Halkımız Kent Konut’a güveniyor ve inanıyor. Kent Konut olarak binlerce vatandaşımıza sıcak bir yuva sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.


NEFES ALAN VE ALDIRAN SİTELER

Başkan Karaosmanoğlu’na Kent Konut’u ziyaretinde İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan eşlik etti. Kent Konut Genel Müdürü Yanık’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Geçmişte plansız yapılaşmanın sardığı kent, artık nefes alamaz hale gelmişti. Başlattığımız konut hamlesiyle aynı yerlerde bugün nefes alan ve nefes aldıran modern siteler yükseliyor. Kentsel Dönüşüm’ün en çarpıcı örneklerinin yaşandığı Kocaeli’nde artık sosyal donatıları ve yaşam alanlarıyla Türkiye’ye örnek olacak modern yerleşim merkezleri bulunuyor’’ ifadesini kullandı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön