19 / 04 / 2024

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız evlendi, müteahhit Yüksel çağlar şahit oldu!

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız evlendi, müteahhit Yüksel çağlar şahit oldu!

İbrahim Tatlıses'ın uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Ayşegül Yıldız ile tedavi gördüğü hastanede evlendi. Nikah şahitliğini ise işadamı Yüksel çağlar ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı



İbrahim Tatlıses, tedavi gördüğü Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 'nde ikinci kez nikah masasına oturdu.

Ayşegül Yıldız 'la Tatlıses 'in nikahı şžişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. Nikah şahitliğini ise işadamı Yüksel çağlar ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı. çiftin nikahına sadece aile ve yakın dostları katıldı.
 
Nikah sonrası açıklama yapan Mustafa Sarıgül, Tatlıses ve Yıldız 'ın nikahlarına ilişkin, dün gece saat 22.30 sıralarında kendisine telefon geldiğini ve gün içerisinde de gerekli belge ve işlemlerin tamamlandığını söyledi. Sarıgül, saat 20.45 'te kıyılan nikaha az sayıda kişinin katıldığını aktardı. Tatlıses 'in çok mutlu ve sağlıklı olduğunu söyleyen Sarıgül, Tatlıses 'e mutluluklar diledi.
 
Tatlıses 'in oğlu Ahmet Tatlı da babasının bir süre daha hastanede kalacağını belirtti. Ahmet Tatlı, İbrahim Tatlıses 'in sağlık durumunun ve moralinin yerinde olduğunu ifade etti. Nikaha Tatlıses 'in yakın arkadaşı ve sanatçı Aydemir Akbaş da katıldı.
 
'BAşžBAKANIMIZ YUVAM OLMASI GEREKTİĞİNİ İMA ETTİ'
 
İbrahim Tatlıses nikah sonrası yaptığı açıklama şunları söyledi:
 
Sayın Başbakanımızın beni ziyareti esnasında yaptığımız sohbette, artık benim bir yuvam olması gerektiğini sözleriyle ima etti. Bu ima zaten düşündüğüm bir yuvayı gerçekleştirmeme sebep oldu. Bugün de bu evlilik akti için sayın başkanım Mustafa Sarıgül şeref verdiler, bu hayırlı olayı gerçekleştirdiler. şžahitlerimiz Fatih Terim ve Yüksel çağlar dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Ayrıca böyle bir mutlu günü tüm dostlarımla ve beni seven halkımla paylaşmak isterdim. Maalesef ülkemizin şu andaki konjektörü buna müsait olmadığından mütevazi bir şekilde gerçekleştirmek durumunda kaldım.
 
Bu mutlu günümde yanımda olan ailem ve çocuklarıma, dostlarıma, ekibime ve tüm sevenlerime teşekkür ederim.
 
Saygılar İbrahim Tatlıses

'BANA BİR şžEY OLURSA BAşžKASIYLA EVLENME'
 
13 Mart'ta silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses ile Yıldız arasında olaydan birkaç saat önce tartışmıştı. çift arasındaki kırgınlık ünlü sanatçının “Aşkım bugün yarın ne olacağım belli değil. Senden tek bir şey istiyorum, ben ölürsem ne olur başka birisi ile evlenme. Seni çok seviyorum ” mesajını göndermesiyle sona ermişti.
 
İşte o günden 6 ay sonra uzun yıllardır birlikte olan Tatlıses ve Yıldız hayatlarını birleştirdi.
Posta


Geri Dön