24 / 04 / 2024

İçinde devlet okulu olan konut projeleri!

İçinde devlet okulu olan konut projeleri!

İnşaat firmaları artık projelerinde alışveriş merkezi, otel hatta hastanelere bile yer vermeye başladı. Artık projede okul olması da aranan özellik haline geldi. İşte çocuğunu yakınında isteyen ailelere devlet okullu projeler...




1-) Torunkent / Torunlar GYO / Finanskent


Torunkent projesi, Finanskent'te Torunlar GYO tarafından yükseliyor. Torunkent projesi,  Kiptaş  Finanskent 2 arsasında yer alıyor. 


Torunkent Finanskent projesinde toplam 4 bin 188 konut yer alacak. Torunlar GYO projenin bulunduğu arsayı toplam 1.4 milyar teklifle kazanmıştı. 


Torunkent Finanskent projesindeki daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Torunkent Finanskent projesinde ise bir devlet üniversitesi yer alacak. Torunkent Finanskent'teki devlet üniversitesi Bezmi Alem Üniversitesi Eyüp Kampüsü olacak.  


Torunkent Finanskent adres: 

Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy Güzeltepe'de, Alibeyköy deresinin kuzeyinde yer alıyor.


Torunkent Finanskent iletişim

Tel: 0216 425 20 07

Web: www.torunlargyo.com.tr


2-) Soyak Olimpiakent / Soyak / Küçükçekmece


Soyak Olimpiakent projesi, Soyak tarafından Küçükçekmece'de inşa ediliyor. Soyak Olimpiakent projesinde 2 ilköğretim okulu yer alıyor. 


Toplam 1 milyon metrekarelik alana sahip Soyak Olimpiakent projesinde 3 bin 490 daire, 102 villa olmak üzere 3 bin 592 bağımsız ünite bulunuyor. 


Soyak Olimpiakent projesinin toplam yeşil alanı 450 bin metrekare. Soyak Olimpiakent'te toplam 23 havuz yer alıyor. 


4 ticaret merkesinin bulunduğu Soyak Olimpiakent'te ayrıca 3 özel kolej, market, kafe, 17 basketbol sahası, 15 tenis kortu ve spor alanları bulunuyor. 


Soyak Olimpiakent'te bulunan daireler ise 1 oda 1 salondan müstakil villalara kadar değişiklik gösteriyor.


Soyak Olimpiakent ulaşım:

34303 Halkalı/Küçükçekmece


Soyak Olimpiakent iletişim bilgileri

Telefon: 0.212.4950910-11

Web Adresi: http://www.olympiakent.info/


3-) Bio İstanbul / Bio City Development Şirketi / Başakşehir


Bio İstanbul projesi, Başakşehir'de Bio City Development Şirketi tarafından yükseliyor. Bio İstanbul Başakşehir projesinin ilk faz ilk etabında daire satışları tamamlandı. 


İkinci etabı da mahalle kültürü oluşturularak kurulacak. Bio İstanbul Başakşehir projesinin ilk fazında devlet okulu, yerel okul ve uluslararası okul olmak üzere 3 okula yer verilecek. 


Bio İstanbul Başakşehir projesinin ilk etabında teslimler 2015 yılında, ikinci etabında ise 2018 yılında yapılacak. Bio İstanbul Başakşehir'in tamamı ise 2020 tarihinde teslim edilecek. 


Bio İstanbul Başakşehir projesinin toplam yatırım bedeli 2 milyar dolar. 850 bin metrekarelil inşaat alanına sahip Bio İstanbul Başakşehir'de konut alanı 650 bin metrekare ve alışveriş alanı ise 80 bin metrekare olarak belirlendi. 


Bio İstanbul Başakşehir'de üniversite alanı 60 bin metrekare, arge merkezi 75 bin metrekare ve hastane alanı 60 bin metrekare olacak. 


Bio İstanbul Başakşehir ulaşım: Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul 


Bio İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/


4-) Narcity / Tepe İnşaat / Maltepe


Narcity projesi, Tepe İnşaat tarafından Maltepe'de hayata geçiriliyor. Narcity Maltepe projesi, 1.306 konuttan oluşuyor. 


Narcity Maltepe projesindeki toplam inşaat alanı 285 bin metrekare. Projenin toplam arsa alanı ise 147 bin 383 metrekare olarak belirlendi. 


Narcity Maltepe projesinde 5-7-9 ve 15 katlı 22 blok yer alıyor. Narcity Maltepe projesinin her etabında çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Narcity Maltepe projesinde ayrıca 16 derslik ve 480 öğrenciden meydana gelen MEB'e bağlı Tepe İnşaat İlköğretim Okulu da yer alıyor. 


Narcity Maltepe satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı. 


Narcity Maltepe projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisler, spor merkezi, tenis kortları, alışveriş merkezi, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor. 


Narcity Maltepe adres:

Başıbüyük Mah. Emek Cad. No.281, Maltepe-İSTANBUL


Narcity Maltepe iletişim bilgileri

Telefon: 0216 444 4 NAR / 0216 444 4 627

Web sitesi: www.narcity.com.tr


5-) Özyurtlar İnşaat / Esenyurt


Özyurtlar İnşaat Esenyurt'un merkezinde NCadde, NMerkez, NŞehir, NCity ve NLogo projelerini hayata geçiriyor. Firma Esenyurt'ta yer alan projelerinin çokluğu nedeniyle projelerine yakın mesafede yine Esenyurt'un merkezinde Özyurtlar İlköğretim Okulu'nu hayata geçiriyor. 


Devlet okulu olarak tasarlanan Özyurtlar İlköğretim Okulu'nda da inşaat çalışmaları devam ediyor. 


Özyurtlar İnşaat iletişim

Telefon:444 4 027

Web Sitesi:http://www.ozyurtlar.com/



6-) Gebze Emlak Konutları 1-2 / Emlak Konut GYO / Kocaeli


Gebze Emlak Konutları 1: 


Gebze Emlak Konutları 1 projesi, Emlak Konut tarafından Kocaeli'nde yükseliyor. Gebze Emlak Konutları 1'de 524 daire yer alıyor. 


11 ticari ünitenin de bulunduğu Gebze Emlak Konutları 1'in toplam arsa alanı 63 bin 242 metrekare. 


581 araç kapasiteli otopark, oyun alanları, yeşil alan, spor alanları bulunan Gebze Emlak Konutları 1'de devlet okulu da yer alıyor. 


Gebze Emlak Konutları Bir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Projedeki daire seçeneklerinin alanları 99 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Gebze Emlak Konutları 1 Kocaeli:

Kocaeli ili, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alıyor. 


Gebze Emlak Konutları 1 iletişim:

Telefon: (216) 579 15 15

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/


Gebze Emlak Konutları 2: 


Gebze Emlak Konutları 2 projesi de Emlak Konut tarafından Kocaeli'nde inşa ediliyor. Gebze Emlak Konutları 2'nin toplam yeşil alanı yüzde 90.


Toplam arsa alanı 93 bin 181 metrekare olan Gebze Emlak Konutları 2 projesinde devlet okulu, spor alanları, oyun alanları, dinlenme alanları bulunuyor. 


Gebze Emlak Konutları 2 kapsamında dairelerin alanları 81 metrekare ile 184 metrekare arasında değişiyor. 


Gebze Emlak Konutları 2'de yer alan daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Gebze Emlak Konutları İki adres: 

Kocaeli ili, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mahallesi'nde yer alıyor. 


Gebze Emlak Konutları İki iletişim:

Telefon: (216) 579 15 15

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/


7-) Körfezkent 3 / Emlak Konut GYO / İzmit


Körfezkent 3 projesi, İzmit'te Emlak Konut GYO tarafından hayata geçiriliyor. Körfezkent 3 İzmit projesinde toplam 776 daire yer alıyor. 


Körfezkent 3 İzmit kapsamında yer alan dairelerin alanları 46 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor. 


Körfezkent 3 İzmit projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Körfezkent 3 İzmit projesi, 2 etaptan meydana geliyor. 11 ticari ünitenin yer aldığı Körfezkent 3 İzmit'te cami, devlet okulu, dinlenme ve piknik alanları, yürüyüş yolları ve spor alanları bulunuyor. 


Körfezkent 3 İzmit adres:

Körfezkent 1 ve 2 projelerine komşu İzmit'in Körfez ilçesinde yer alıyor. 


Körfezkent 3 İzmit iletişim

Telefon: (216) 579 15 15

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/



8-) Tuzla Emlak Konutları 1-2 / Emlak Konut GYO / Tuzla


Tuzla Emlak Konutları 1:


Tuzla Emlak Konutları 1 projesi, Anadolu Yakası'nda Tuzla'da Emlak Konut GYO tarafından yükseliyor. Tuzla Emlak Konutları 1 projesinde 666 konut yer alıyor. 


8 ticari üniteden meydana gelen Tuzla Emlak Konutları 1 projesinde 1 sosyal tesis ve devlet okulu bulunuyor. Tuzla Emlak Konutları 1'de devlet okulu da yer alıyor. 


Tuzla Emlak Konutları 1 içinde spor sahaları, her blokta çift asansör, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve yürüyüş parkurları bulunuyor. 


Tuzla Emlak Konutları 1 adres bilgileri: İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Tuzla'da yer alıyor. 


Tuzla Emlak Konutları 1 iletişim bilgileri

Telefon: (216) 579 15 15

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/


Tuzla Emlak Konutları 2:


Tuzla Emlak Konutları 2 projesinde toplam 1.679 konut bulunuyor. Tuzla Emlak Konutları 1'e olan yoğun talep geldiğinden 2'ye başlanmıştı. 


Tuzla Emlak Konutları 2 projesi, 4 ticari ünite ve 1 sosyal tesisten meydana geliyor. Tuzla Emlak Konutları 2 projesinde bir de devlet okulu bulunuyor. 


Tuzla Emlak Konutları 2 projesi kapsamında ayrıca yürüyüş parkurları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve açık otopark bulunuyor. 


Tuzla Emlak Konutları İki adres: İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Tuzla'da yer alıyor. 


Tuzla Emlak Konutları İki iletişim

Telefon: (216) 579 15 15

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/


9-)Alemdağ Emlak Konutları / Emlak Konut GYO / Çekmeköy


Alemdağ Emlak Konutları projesi, Emlak Konut GYO tarafından Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Alemdağ Emlak Konutları Çekmeköy projesi 1.192 konut ve 8 ticari üniteden meydana geliyor. 


Hasılat paylaşımı olmadığı için Alemdağ Emlak Konutları Çekmeköy projesinde devlet okulu da yer alıyor. Alemdağ Emlak Konutları'nın yüzde 80'lik kısmı yeşil alana ayrıldı. 


Alemdağ Emlak Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 58 metrekare ile 194 metrekare arasında değişiyor. Alemdağ Emlak Konutları'nda 75 bin 600 metrekarelik konut alanı bulunuyor. 


Alemdağ Emlak Konutları Çekmeköy satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villalardan oluşuyor. 


Alemdağ Emlak Konutları Çekmeköy projesinde ilköğretim okulunun yanı sıra cami spor alanları, yüzme havuzu ve oyun alanları bulunuyor. 


Alemdağ Emlak Konutları Çekmeköy adres: İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi 526 ada/1 parselde yer alıyor. 


Alemdağ Emlak Konutları Çekmeköy iletişim:

Telefon: (216) 579 15 15

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/



10-) Avrupa Konutları Atakent 3  / Artaş İnşaat / Küçükçekmece


Avrupa Konutları Atakent 3 projesi, Artaş İnşaat tarafından Küçükçekmece'de yer alıyor. Avrupa Konutları Atakent 3 Küçükçekmece projesinde 2 bin 300 konut yer alıyor. 


Avrupa Konutları Atakent 3 projesinin toplam arsa alanı 193 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Avrupa Konutları Atakent 3'te ayrıca devlet okulu da bulunuyor. 


Avrupa Konutları Atakent 3 Küçükçekmece projesinde teslimler hemen yapılıyor. Ancak satışlar tamamlandı. 


Toplam 165 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunan Avrupa Konutları Atakent 3 Küçükçekmece projesinde dairelerin alanları 83 ila 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Avrupa Konutları Atakent 3 Küçükçekmece'de daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. Projede oyun alanları, futbol, basketbol, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor. 


Avrupa Konutları Atakent 3 Küçükçekmece adres:

İstasyon Mah. İstanbul Cd. Atakent / Küçükçekmece


Avrupa Konutları Atakent 3 Küçükçekmece iletişim

Telefon: 444 0 380  

Web Adresi: www.avrupakonutlariatakent3.com



11-) Göl Panorama / Bema İnşaat -Emlak Konut GYO / Bahçeşehir 


Göl Panorama projesi, Bahçeşehir'de Bema İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yükseliyor. Göl Panorama Bahçeşehir projesinde 1.431 konut yer alacak. 


Göl Panorama Bahçeşehir projesinde kesin olmamakla birlikte bir devlet okulu yer alacak. Projede 10 blok ile 40 dükkan da bulunacak. 


Blokların 13-27 ve de 35 kattan meydana geldiği Göl Panorama Bahçeşehir projesinde ilk etap 2016 Aralık'ta teslim edilecek. 


Göl Panorama Bahçeşehir projesinde yer alan daire seçenekleri 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor. 


Göl Panorama Bahçeşehir projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Göl Panorama Bahçeşehir adres : Yeşilkent Mah. Bahçeşehir Yanyol Göl Panorama Evleri No:18 İstanbul


Göl Panorama Bahçeşehir iletişim

Tel : 444 05 40

Web: www.golpanoramaevleri.com

 


12-) Vaditepe / Kiptaş / Bahçeşehir


Kiptaş tarafından hayata geçirilen Vaditepe projesi, Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Vaditepe projesinde toplam 4 bin konut yer alıyor.


İçinde devlet okulunun da yer aldığının Vaditepe Bahçeşehir projesinde 2 etap bulunuyor. Projenin toplam ticari alanı 25 bin metrekare. 


Vaditepe Bahçeşehir konut seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon şeklinde tasarlandı. 


Vaditepe Bahçeşehir teslim tarihi 24 ay sonra olarak planlanıyor. Vaditepe Bahçeşehir'de sauna, yüzme havuzu, fitness center, yürüyüş yolları, spor alanları bulunuyor. 


Vaditepe Bahçeşehir adres:

Seyitnizam Mah. Gümüşsuyu Davutpaşa Cad. No:17/1 34015 Zeytinburnu / İstanbul


Vaditepe Bahçeşehir iletişim

Telefon :  0212 414 98 98

Web : http://vaditepebahcesehir.com/


13-) Nish Adalar / Özyazıcı İnşaat / Maltepe


Nish Adalar projesi, Özyazıcı İnşaat Maltepe'de inşa ediliyor. Nish Adalar Maltepe projesindeki toplam konut sayısı ise 2.300.


Nish Adalar Maltepe'de toplam arsa alanı ise 202 bin 500 metrekare. Projenin içinde Kiptaş'ın hayata geçirdiği bir de devlet okulu yer alıyor. 


Nish Adalar Maltepe projesindeki konutların alanları 83 metrekareden başlıyor ve de 208 metrekareye kadar çıkıyor. 


Nish Adalar Maltepe'de teslimler hemen yapılıyor. Nish Adalar Maltepe'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Nish Adalar Maltepe nerede: Zümrütevler Mah. Yol-3 Sokak 44. Blok No:13/1 34852 Maltepe/İSTANBUL


Nish Adalar Maltepe iletişim:

Telefon: 444 5 232

Web adresi: www.nishadalar.com.tr


14-)  Kristal Şehir / İhlas Holding İnşaat Grubu / Beylikdüzü


İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından yükselen Kristal Şehir, Beylikdüzü'nde yer alıyor. Kristal Şehir Beylikdüzü'nde 4 bin 588 konut yer alıyor.


Kristal Şehir Beylikdüzü projesinde dairelerin alanları 70 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor. 


Kristal Şehir Beylikdüzü daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Herhangi bir çalışma yapılmamış olmasına karşın Kristal Şehir Beylikdüzü projesinde de devlet okulu yer alacak. 


Kristal Şehir Beylikdüzü adres : Beylikdüzü Hadımköy Kavşağı E-5 Üzeri Esenyurt/ İstanbul


Kristal Şehir Beylikdüzü iletişim

Telefon: 0212 852 68 00

Web Adresi: www.kristalsehir.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön