24 / 04 / 2024

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları!

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları!

Firma: Şireci-Acarsan ortaklığı

Proje: Iconova Gaziantep

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları 837 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutların yanı sıra 23 adet ticari birim de bulunuyor...



3 oda 1 salondan 8 oda 1 salona kadar daire alternatiflerine yer verilen  Iconova Gaziantep  Konut Projesi'nde dairelerin büyüklükleri 193 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor.
 

Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçirildi. Gaziantep Şehitkamil'de yükselen proje 23 ticari birim ile 570 konuttan oluşuyor. Şehitkamil Iconova Evleri'nde bina yükseklikleri 162 metreye kadar çıkıyor.
 

Buhar banyosu, 3 adet yüzme havuzu, mini golf sahası, sauna, hamam, fin hamamı, çok amaçlı spor sahası, fitness,çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi sosyal imkanların yer aldığı Iconova Gaziantep projesinde toplam 590 metrekarelik 3 adet oyun parkı ve özel kreş de bulunuyor. 

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları!

Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları minimum 837 bin TL, maksimum 2 milyon TL olarak belirlendi. Iconova Gaziantep daire teslimleri 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.
 

Telefon : 444 7 127
Web : http://iconova.com.tr/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön