29 / 03 / 2024

İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı!

İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı!

50 yıldan fazla zamandır tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası olan İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı. 



Uykunun starı İDAŞ, Nişantaşı’nda bulunan yeni mağazasının kapılarını açtı. En kaliteli ürünlerin ve özel koleksiyonların olduğu yeni mağazanın açılışında İDAŞ Türkiye Satış Pazarlama Direktörü Bozkurt Şişman’ın yanı sıra başarılı sanatçı Özcan Deniz de yer aldı.

İDAŞ Türkiye Satış Pazarlama Direktörü Bozkurt Şişman, mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni mağazamız, şehrin en prestijli noktalarından Nişantaşı’nda hizmete girdi. Yaylı yatak üretiminde ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olmanın gururunu taşıyan bir marka olarak, yeni mağazamızın açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Nişantaşı mağazamızda, İDAŞ kalitesini yansıtan koleksiyonlarımız, tasarım ve konfor anlamında beğeni toplayan ürünlerimizle hizmet vereceğiz. Bu özel günde marka yüzümüz, değerli sanatçı Özcan Deniz de bize eşlik etti. Kendisine burada olup heyecanımıza ortak olduğu için teşekkür ederim.” dedi.

Özcan Deniz de İDAŞ’ın uzun yıllar boyunca Türk halkının bildiği, nesillerdir seçilen bir marka olduğunu söyledi ve “Ben de böylesine güvenilir, köklü, aynı zamanda dinamik bir ailenin üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum. Tüketicilerin hem evinde hem de kalbinde yer alan İDAŞ’ı temsil etmekten, İDAŞ’ın alıcısıyla arasındaki bağın bir parçası olmaktan büyük keyif alıyorum. Sağlamlık ve güven ile eş anlama gelen İDAŞ geleneği, İstanbul’un gözde semti Nişantaşı’nda da yaşayacaktır.” diye konuştu.


 


Geri Dön