23 / 04 / 2024

İDEA Kadıköy hizmete açıldı!

İDEA Kadıköy hizmete açıldı!

Yatırımlarına devam eden Kadıköy Belediyesi serbest çalışan veya ofisi olmayanların ve öğrencilerin mekan arayışına çözüm bularak ortak çalışma alanı İDEA Kadıköy’ü vatandaşların hizmetine açtı.




Kadıköy Belediyesi serbest çalışan veya ofisi olmayanların ve öğrencilerin mekan arayışına çözüm bularak ortak çalışma alanı İDEA Kadıköy’ü vatandaşların hizmetine açtı. Amacı ortak çalışma kültürü oluşturmak, farklı meslek gruplarındaki insanları bir araya getirmek ve ofisi olmayan çalışanlara kolaylık sağlamak olan İDEA Kadıköy farklı disiplinlerde çalışan bireylerin birlikle üretip, sosyal fayda odaklı çalışmaların temellerinin atılmasını hedefliyor.


İki kattan meydana gelen IDEA Kadiköy'ün üst katından, belirli bir ücret dahilinde kayıtlı kullanıcılar yararlanabiliyor. İşlik adı verilen bu bölümde çalışma alanları ve kullanıcıların özel eşyalarını koyabilecekleri dolaplar mevcut. Kullanıcıların ücretsiz internet hizmetinden faydalanabildiği katta 2 adet de toplantı odası bulunuyor


Mekanın en alt katında yer alan ve kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan Aşlık, geniş bir mutfak alanını kapsıyor. Bu alanda farklı işbirlikleri ile gerçekleştirilecek olan mutfak sanatları eğitimleri ve sertifika odaklı çalışmalarla katılımcıların mesleki gelişimlerine katkı sunulacak.


Konuyla ilgili açıklama yapan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Farklı meslek gruplarından olan insanların ortak çalışma alanını kullanması ile beraber bu mekânın bir sosyalleşme alanına dönüşmesini hedefliyoruz. Farklı disiplinlerdeki insanların bir araya gelmesi düşünce ortamını da geliştirecek. Bu şekilde çok daha fazla mutlu olacaklarını ve daha fazla üreteceklerini düşünüyoruz” diye konuştu.


Kadıköy Belediyesi



Geri Dön