29 / 03 / 2024

İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Feridun Çırağ tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Feridun Çırağ tarafından kuruldu. 

İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü kamu ve özel sektör binaları, fabrika, atölye ve benzeri binaları çatı izolasyonu,dış ve iç cephe izolasyonu yapmak, ısı yalıtımlı giydirmeli dış ve iç cephe kaplama işleri yapmak. 2.Her türlü binaların ısı, su ve ses yalıtım malzemelerini imalatı alım satım ithalatı ve ihracatını yapmak konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren şirketlerin temsilciliğini acentalığını bayiliğini distribütörlüğünü alır verir, ihtira hak ve beratları marka lisans alameti farika ticaret ünvanları iktisap eder, tescil ettirip kullanır, devri alır,devreder,kiralar ve kiraya verirve anasözlemesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön