25 / 04 / 2024

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

Firma: İdealist GYO

Proje: İdealist Cadde

İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasını taşıyan proje İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. 



Ön taleplerin toplandığı İdealist Cadde projesi 17 bin 933 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.  İdealist Cadde projesinde 45 adet konut ve 13 adet ticari ünite yer alıyor.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzası ile Şile'de yükselen projede 8 adet 1+1 daire, 21 adet 2+1 daire, 3 adet 2+1 dubleks daire, 6 adet 3+1 daire, 4 adet 3+1 dubleks daire, 2 adet 4+1 dubleks daire ve 1 adet 5+1 dubleks daire, 8 adet dükkan ve 5 adet asma katlı dükkan yer alıyor. 

17 bin 933 metrekare alana sahip İdealist Cadde projesinde detaylar için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde  bulunuyor.


İdealist Cadde nerede?

İdealist Cadde projesi Ayazma Plajı'na 1,5 kilometre, İstanbul-Şile Yolu'na 1,3 kilometre, Çekmeköy'e 50 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 62 kilometre,  Işık Üniversitesi'ne 5 kilometre, Kadıköy'e ise 70 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


 
Yol tarifi:
İstanbul-Şile Yolu üzerinde İmrenli istikametinde devam edilirken sol tarafta yer alan Total Akaryakıt Satış İstasyonu geçildikten sonra Cumhuriyet Caddesi'ne dönülür. Bu cadde üzerinde yaklaşık 1 kilometre gidildikten sonra sola Bayrak Caddesi'ne dönülüp Çavuş Mahallesi Mezarlığı tabelası takip edilerek ulaşım sağlanıyor. 

 

 

İdealist Cadde iletişim bilgisi!


İdealist Cadde iletişim bilgisi!
Tel: 0216 523 13 31
Web: http://www.idealistgyo.com/tr.php
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön