28 / 03 / 2024

İdealist GYO pay geri alımı yaptı!

İdealist GYO pay geri alımı yaptı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sermaye Piyasası Kurulu'nda pay geri alım işlemleri gerekleştirdi. Kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.



İdealist GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nda pay geri alım işlemleri gerekleştirdi. Kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.


Pay Geri Alım Bildirimi Hakkında



Açıklamalar


Şirketimizin 01.08.2016 tarih ve 2016 - 12 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile;

Sermaye Piyasası Kurulu, 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli basın duyuruları ile Ülkemiz sermaye piyasalarında son günlerde yaşanan gelişmeler çerçevesinde herhangi bir limit ve fiyat söz konusu olmaksızın, Şirketlerin borsada kendi paylarının geri alımını gerçekleştirebileceğini duyurmuştur.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun basın duyurularına dayanarak;


1- Ülkemizde yaşanan gelişmelere bağlı olarak piyasaların sağlıklı bir şekilde işlemesine yönelik olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun duyurduğu tedbirler doğrultusunda; bu olağandışı gelişmelerin etkisinin asgariye indirilmesi ve borsada Şirketimiz paylarında ilave likidite sağlayarak sağlıklı fiyat oluşumuna uygun bir ortamın sağlanmasına katkıda bulunmak amacı ile şirketimizin borsada kendi paylarının geri alımının yapılabilmesine,


2- Azami fon tutarının 500.000 TL ve azami pay adedinin 400.000 adet olarak belirlenmesine,

    karar verilmiştir.




Dosya için tıklayın


Geri Dön