25 / 04 / 2024

İdealist GYO Vektör Gayrimenkul ve Beta Gayrimenkul'ü seçti!

İdealist GYO Vektör Gayrimenkul ve Beta Gayrimenkul'ü seçti!

İdealist GYO, esas sözleşme değişiklikleri ile gayrimenkul değerleme firması seçiminde Vektör Gayrimenkul ve Beta Gayrimenkul ile çalışacaklarını açıkladı...




İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;



Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirketimiz Yönetim Kurulu 15.01.2013 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususu karar altına almışlardır.


1. Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 24.12.2012 tarih ve 2012/20 sayılı kararın iptal edilmesine, 

2. Sermaye Piyasası Kurulu ve 6102 Sayılı Yeni T.T.K.kapsamında, Esas Sözleşmemizin ;


"ŞİRKETİN MERKEZ VE ŞUBELERİ" başlıklı 3.Maddesi, "ŞİRKETİN AMACI VE FAALİYET KONUSU" başlıklı 5.Maddesi, "BORÇLANMA SINIRI VE MENKUL KIYMET İHRACI" başlıklı 7.Maddesi, " SERMAYE VE PAYLAR "başlıklı 8.Maddesi, "YÖNETİM KURULU VE GÖREV SÜRESİ" başlıklı 14.Maddesi, "YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI" başlıklı 16.Maddesi, "YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN ÜCRETLERİ" başlıklı 18.Maddesi, "ŞİRKETİ YÖNETİM VE İLZAM" başlıklı 19.Maddesi, "YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN GÖREV TAKSİMİ" başlıklı 20.Maddesi, "YÖNETİCİLERE İLİŞKİN YASAKLAR" başlıklı 22.Maddesi, "DENETÇİLER VE GÖREV SÜRELERİ" başlıklı 23.Maddesi, "DENETÇİLERİN ÜCRETLERİ" başlıklı 24.Maddesi, "GENEL KURUL TOPLANTILARI" başlıklı 26.Maddesi, "TOPLANTI YERİ" başlıklı 27.Maddesi, "TOPLANTIDA KOMİSER BULUNMASI" başlıklı 28.Maddesi, "TEMSİLCİ TAYİNİ" başlıklı 29.Maddesi, "OYLARIN KULLANILMA ŞEKLİ" başlıklı 30.Maddesi, "İLANLAR" başlıklı 31.Maddesi, "KARIN DAĞITIMI" başlıklı 34.Maddesi, "ŞİRKETİN FESİH VE TASFİYESİ" başlıklı 36.Maddelerinin, ekte yer alan tadil tasarısına göre yazılı şekilde değiştirilmesine ve Geçici Madde 1.2.3.4.6. maddelerinin kaldırılmasına,


3. 2013 Yılı içinde portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken gayrimenkuller ve portföyümüze alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Beta Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmalarına değerleme yaptırılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.


4. Söz konusu Esas Sözleşme tadilleri ile ilgili uygun görüş talebiyle  Sermaye Piyasası Kurulu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvuru yapılmasına, oybirliği ile karar verilmiştir. 


5. Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir


Geri Dön