29 / 03 / 2024

İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu istifa etti!

İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu istifa etti!

3. Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu dün yapılan yönetim kurulu toplantısını takiben istifasını verdi. 



Yönetimle uzun süredir devam eden anlaşmazlıklar ve 5’li konsorsiyum yapısından kaynaklı sıkıntılardan kaynaklı olarak istifa kararının geldiği öğrenildi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu 4 yıldır İGA’da görev yer alıyordu. 3. Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu dün yapılan yönetim kurulu toplantısını takiben istifasını verdi. 

Yusuf Akçayoğlu kimdir?

Yusuf Akçayoğlu,  Ankara  Üniversitesi Fizik Bölümünden 1987 yılında mezun oldu. Daha sonra eğitimine İstanbul Üniversitesi Geomatik Mühendisliği ile devam etti. 2004 yılında ise California Eyalet Üniversitesi'nde (San Bernardino) İşletme ve Kamu Yönetimi okudu.

İş hayatına 2004 yılında TAV'da başlayan Yusuf Akçayoğlu, burada 10 yıl 4 ay boyunca çalıştı.  Yusuf Akçayoğlu TAV'da Orta Doğu Direktörü olarak görev aldı. Yusuf Akçayoğlu Aralık 2014'te ise 3. Havalimanı CEO'su oldu.
 


Geri Dön