26 / 04 / 2024

İGA'nın reklam filmine büyük ilgi!

İGA'nın reklam filmine büyük ilgi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda açılış için geri sayım başladı. İGA, büyük açılış için ‘Zafer Anıtı’ temalı reklam filmini yayına aldı. Film büyük ilgi gördü.



Dünyanın en büyük ve en güzel havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışna günler kaldı. Dev proje, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılacak.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, İGA büyük açılış için reklam filmi azaldı. Önceki akşam itibarıyla yayımlanan reklam filmi büyük ilgi gördü. 

''Engeller vız gelir bize''

29 Ekim günü havalimanında çalışmak için gururla hazırlanan bir güvenlik görevlisi, bir hostes ve bir mühendisin heyecanıyla giriş yapan reklam filminde, “Biz beraber olunca, kimse sınır koyamaz bize, her zorluğu getiririz dize, engeller vız gelir bize, hayaller döner gerçeğe, ulaşırız büyük zaferlere” mesajı verildi. 

Yılda 90 milyon kişiye hizmet

İstanbul Yeni Havalimanı, büyüklüğünden altyapısına, güvenlik sistemlerinden mimarisine kadar pek çok alanda Türkiye'de bir ilk olacak. Yılda 90 milyon kişiye hizmet verecek havalimanının ilk fazı için 6 milyar euro yatırım yapıldı. 

45 soruda İGA!


Geri Dön