23 / 04 / 2024

İzmir'de icradan 5 milyon 993 bin liraya satılık kargir ev!

 İzmir'de icradan 5 milyon 993 bin liraya satılık kargir ev!

İzmir ili Çeşme ilçesinde yer alan kargir ev 5 milyon 993 bin 280 liradan satışa çıkıyor...



İZMİR/ÇEŞME İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI ŞU ŞEKİLDE; 


Dosya No: 2010/1212 TAL.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1-Tapu Kaydı: İZMİR İLİ ÇEŞME İLÇESİ ILICA MAH ÇETİNDERE MEVKİ TAPUNUN 1 ADA 3 PARSELİNDE KAYITLI 2985 M2 YÜZÖLÇÜMLÜ BAHÇELİ KAGİR EV VE MÜŞTEMİLATI VASIFLI GAYRİMENKULÜN TAM PAYI. (Tapu kaydında daimi geçit hakkı mevcuttur)


Özellikleri:  İzmir  ili Çeşme ilçesi 5000 sokak No: 22 Yıldızburnu adresinde bulunan Taşınmaz Bahçeli kagir ev ve müştemilatı vasıflı taşınmaz olup parsel üzerinde Dubleks bir konut, tek katlı müştemilat binası betonarme seyir terası havuz, iskele barbekü bulunmaktadır. Yaklaşık 280 m2 kapalı alana sahip Dubleks binaya arka terastan girilmektedir. Zemin katta antre hol salon yemek odası mutfak ve wc bulunmakta olup ayrı bir koridordan girilen bir oda banyo ve wc bulunmaktadır. Salonda çinili şömine bulunmaktadır. Üst katta antre koridor üç adet oda iki adet banyo -wc balkonlar ve koridordan çıkışlı deniz cephesinde terası bulunmaktadır. Tüm zeminler 30x30 ebadında fasarit tipi plaka ile kaplanmış olup iç kapılar camlı ahşap kapı yağlı boya, mutfak hazır mutfak bankosu mermerdir. Kuzey batı sınırına bitişik 50 m2 kapalı alanlı iki oda ve banyo wc’den ibaret yapı bulunmak¬tadır, kullanılabilir durumda olup içi ve dışı sıva üzeri boyadır. Dubleks meskenin arka bahçesinde 85 m2 büyüklüğünde havuz ve kuzey doğusunda 42 m2 büyüklüğünde tamamı 84 m2 kullanım alanlı bodrum + zemin katlı ve zemin kattan betonarme merpenle çatı terasına çıkılan seyir amaçlı bir bina ve denize doğru beton bir iskele bulunmaktadır. Çim Bahçede otomatik sulama olup arakaya limon selvil, ılgınlar palmiye gibi bitkiler bulunmaktadır. Taşınmaz kıyı şeridinde Denize sıfır konumda ve etkileyici doğa manzarası vardır. Taşınmaz yerleşimin yoğun olduğu Çeşme merkeze 6 km Ilıca merkeze 1 km uzaklıkta olup olup ulaşımı kolaydır ve belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Ayrıntılı bilgi dosyasında mevcuttur.


İmar Durumu: Çeşme belediyesinden alınan imar durumuna göre 2985 m2 büyüklüğündeki Taşınmaz imar planında konut yol ve park alanında kalmakta olup 3194 konut alanında kalmakta olup imar kanunun 16. maddesine tabidir. 1125 m2 yol ve park olarak terkinden sonra 1860 m2 için inşaat yapılabilir. Denize sıfır konumdaki Parsel üzerinde halen 280 m2 Dubleks bir konut tek katlı 50 m2 müştemilat binası 84 m2 kullanım alanlı betonarme seyir terası 85 m2 havuz özel iskele ve barbekü ve peyzajlı bahçe bulunmaktadır.


Satış Saati: 11:30- 11:40 Arası- Muhammen Bedeli: 5.993.280,00 YTL

Satış Şartları: 1- Satış 18.06.2012 günü yukarıda belirtilen saatler arasında saat 11:30 - 11:40 arasında 1. KAT İHALE ODASI ÇEŞME ADLİYESİ İZMİR adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 28.06.2012 günü aynı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40'ını bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile % 18 K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.


3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.


4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra iflas Kanununun 133'üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İki ihale arasındaki farktan ve % 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiç bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.


5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak, isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

iş bu, ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur


(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

(İİKm.126)

(B; 30313-798) (www.bik.gov.tr) 




Geri Dön