28 / 03 / 2024

İhlas Holding, Kristalşehir'i 15 Ocak'ta satışa sunuyor!

İhlas Holding, Kristalşehir'i 15 Ocak'ta satışa sunuyor!

İhlas Holding, İstanbul’da 155 bin metrekarelik arsa üzerinde 5 bin konutluk yeni bir yaşam merkezi kuruyor. Kristalşehir, 15 Ocak’ta satışa çıkacak



Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’nin kesiştiği kavşakta E-5 (D-100) otoyolu üzerinde olan ve İstanbul’un en büyük fuar merkezi TÜYAP’ın yanı sıra Metro, Carrefour, Migros, Real, Bauhause, Media Markt gibi büyük alışveriş merkezlerine de komşu olan Kristalşehir, 15 Ocak’ta satışa çıkacak. Kristalşehir projesi, 18 konut bloku ve 2 adet E-5 girişli residence kuleden oluşuyor ve 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İhlas Holding bugüne kadar 10 binden fazla konut inşa etti.
Star



Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Bir kent doğuyor: Kristalşehir

Bugüne kadar inşa ettiği konutlarla, inşaat sektörünün güvenilir ve başarılı şirketlerinden biri haline gelen İhlas Holding, İstanbul'un yeni cazibe merkezi Beylikdüzü'nde 5000 konuttan oluşan, göz kamaştıran bir projeye daha imza atıyor. Yeşille mavinin buluştuğu Kristalşehir'de, farklı zevklerin insanları aynı adreste bir araya geliyor. Yüksek inşaat kalitesi, estetik ve huzurla birleşip yaşam merkezine dönüşüyor...

40 BİN KİŞİYE KONUT

İhlas Holding bugüne kadar 10 bin'den fazla konut inşa etti. 40 bin kişi İhlas tarafından teslim edilen konutlarda yaşıyor. Şimdi de, Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'nin kesiştiği kavşakta 155.000 metrekarelik arsa üzerinde yeni  bir yaşam merkezi kuruyor. Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'nin kesiştiği kavşakta E-5 otoyolu üzerinde olan Kristalşehir, İstanbul'un en büyük fuar merkezi TÜYAP'ın yanı sıra Metro, Carrefour, Migros, Real, Bauhause, Media Markt gibi büyük alışveriş merkezlerine de komşu. 155.000 metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilecek Kristalşehir, şimdiden bölgenin en önemli konut projeleri arasında yerini aldı.

'İSMİNE LAYIK OLACAK'

18 konut bloku ve 2 adet E-5 girişli residence kuleden oluşan Kristalşehir projesinde, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İhlas İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, İnşaat Mühendisi Halil Şeker, Kristalşehir'in yüksek teknoloji ile depreme dayanıklı olarak inşa edileceğini belirterek, "Bu projeden konut sahibi olanlar, Kristal ismine layık değerli bir yatırıma imza atmış olacaktır. İstanbul'da kaliteli yaşamı arayanları Kristalşehir'de huzuru, mutluluğu, güvenliği ve kazançlı yatırımı yıllar boyu yaşamaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

AVANTAJLI KONUMDA

Kristalşehir, Marmara Denizi ile Büyükçekmece manzarasına sahip projede konutların satışlarına 15 Ocak'ta başlanacak. 120 bin metrekarenin yeşil alana ayrıldığı projede, 11 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 10 bin metrekarelik kapalı sosyal tesis, kapalı yüzme havuzları, fitness salonu ile müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

ÖZGÜN MİMARİ, BEŞ YILDIZLI KONFOR

- Mimarisiyle Öne Çıkıyor

Kristalşehir, sitenin tam ortasında yer alan geniş yeşil alanları, göl cafeleri ve göletleriyle dikkat çekiyor. Yüzde 80'i yeşil alanlara ve sosyal mekanlara ayrılan projede, sadece yüzde 20'lik alana bloklar yerleştiriliyor. Göletler, koşu parkurları, alışveriş alanları, kapalı yüzme havuzu, fitnesslar, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahaları, koşu ve yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları Kristalşehir'de her kuşağa hitap ediyor. Aynca Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi ile İstanbul'un stresten uzak manzarasına ev sahipliği yapıyor.

- 24 Saat Güvelik

Yirmi dört saat kapalı devre kamera kayıt sistemi,  profesyonel güvenlik ekibi, kontrollü araç girişi ve farklı donanımlarıyla Kristalşehir, teknolojik tedbirleriyle konutlardaki sakinlerinin güvenliğini ön planda tutuyor. Projenin altında yer alan kat erişimli otoparklarda her daire için yeterli park alant bulunuyor. Ayrıcalıklı bir yaşam Kristalşehir, beş yıldızlı yaşam ayrıcalıklarıma da öne çıkıyor. Her daire sınıfının kaliteli markaları; vitrifiyeler, armatürler ile donatıldı. Kristalşehir'de restoran, kafeterya, oyun ve eğlence salonları, anaokulu, kreş, süpermarket, fitness center, kapalı yüzme havuzu ve saunanın yanı sıra peyzajla bütünleşmiş site göleti ve göl kafeleri ile spor ve sosyal yaşam alanlarına büyük yer ayrıldı. Projede kullanılacak ucuz ve çevreci enerji ile Kristalşehir'de yaşayanlar elektrik ve doğalgaz faturalarında en az yüzde 10-20 arası kazanç da sağlayacak.

- Depreme Dayanaklı

İnşaatın betonarmesi, her seviyede laboratuvar testlerinden geçiriliyor. Radyejeneral temel ve tünel kalıp sistemi ile depreme karşı güvenli bir yapı geliştirilen proje, yönetmeliğe uygun hazırlanan zemin etüt raporuyla, en güvenli temel sistemiyle inşa ediliyor. Zemin etüdüne bağlı dayanıklılık raporlarında İTÜ öğretim üyeleri danışmanlığında hazırlanan statik, betonarme proje raporuna da sahip bulunuyor.
Habertürk/Necmi ÇİÇEKÇİ


Geri Dön