19 / 03 / 2024

İhlas Kristal Şehir ödemeleri! Kristal Residence etabı satışta!

İhlas Kristal Şehir ödemeleri! Kristal Residence etabı satışta!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Kristal Şehir

İhlas Kristal Şehir ödemeleri 60 aya kadar taksitli olarak veya 48 ay vade farksız olarak yapılıyor. Kristal Residence etabı satışa sunulan Kristal Şehir projesinde toplam 4 bin 588 konut yer alıyor...




İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından hayata geçiriliyor olan  Kristal Şehir  projesinin Kristal Residence etabı satışa sunuldu. Kristal Şehir projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. İhlas Kristal Şehir ödemeleri öncesinde projeden bahsedelim.


Kristal Şehir Beylikdüzü projesinde toplam 4 bin 588 adet konut yer alıyor. Kristal Residence etabında tek blokta 306 adet konut bulunuyor. Kristal Residence etabı 35 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Kristal Residence etabı Aralık 2015'te teslim edilecek.


44 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor olan Kristal Şehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Kristal Şehir projesinde fiyatlar 190 bin liradan başlarken, Kristal Residence etabında fiyatlar 352 bin liradan başlıyor.



İhlas Kristal Şehir ödemeleri!


İhlas Kristal Şehir ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor. İhlas Kristal Residence etabında yüzde 20 peşinat öödemesinden sonra kalan bakiye tutarı 60 aya kadar taksitli olarak veya 48 ay sıfır faiz olarak ödeniyor.


İhlas Kristal Şehir Beylikdüzü projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, buhar odası, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, Türk hamamı, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Telefon: 0212 852 68 00

Web: http://www.kristalsehir.com/residence


projeye sor



Geri Dön