26 / 04 / 2024

İhlas Yapı Ispartakule'de 5 bin konut hedefliyor!

İhlas Yapı Ispartakule'de 5 bin konut hedefliyor!

Ispartakule'de 3500 daire teslim eden İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile bölgede konut sayısını 5 bine çıkaracak. Projeye yerli - yabancı yatırımcılardan büyük ilgi var



Ispartakule'de 3 bin 500 daire teslim eden İhlas Yapı, bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile yatırımcıların ilgi odağı oldu. 316 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği projeye yabancı yatırımcılardan da yoğun talep geldiği belirtiliyor. Bizim Evler markalı altıncı projesiyle Ispartakule'yi cazibe merkezine dönüştüren İhlas Yapı, hem yatırım hem de oturum için ev alacak müşterilere hitap ediyor. Bizim Evler 6, 120 dönümlük arazisiyle bölgeye daha geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanları sunuyor. 


CAZİBE MERKEZİ OLDU


İhlas Yapı, yeni projesiyle bölgeye bin 661 konut ve 160 cadde mağazası kazandıracak ve Ispartakule'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkaracak. Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı dış cephesi, teraslı daireleri ve yeni konseptiyle lanse edilen Bizim Evler 6'nın 116 metrekareden başlayan daireleri 316 bin TL'den alıcı buluyor. Tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip olan daireler 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire seçenekleriyle sunuluyor. Nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor. Avrupa yakasında "Yeni Şehir" ismiyle lanse edilen bölgede bulunan Ispartakule'ye önemli ulaşım alternatifleri, kamu tesisleri, üniversiteler, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük sağlık kampusu planlanıyor. 3'üncü Havaalanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve güzergâhı açıklanan Kanal İstanbul'un Ispartakule'ye komşu olması bölgenin önemini artırıyor. Ispartakule'de, tüm gelişmelerin merkezinde konumlanan Bizim Evler 6, çalışmaları devam eden Mecidiyeköy-Bahçeşehir metro hattının hemen çıkışında yer alarak yüksek yatırım değerine sahip. 


GENİŞ SOSYAL İMKANLAR


İhlas Yapı, müşterilerine Bizim Evler Ailesi ismiyle hitap ediyor. İhlas Yapı, Bizim Evler 6'da bulunan üç adet kapalı yüzme havuzu, koşu ve bisiklet parkurları, açık hava sineması, açık-kapalı spor alanları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları, ana okul ve kreşleriyle, aile öncelikli yaşam anlayışını taçlandırıyor. 


CADDE MAĞAZALARI SATIŞTA


Projedeki cadde mağazaları da satışa sunuldu. Teslim etikleri dükkânların her geçen gün değerlendiğini söyleyen yetkililer, "Kiralık dükkânlar için yatırımlcılar sıra bekliyor. Projede yer alan 160 cadde mağazası Ispartakule Metro durağının hemen bitişiğinde konumlanıyor. Büyüklüğü 45 ila 1.000 metrekare arasında değişen mağazaların fiyatları ise 450 bin TL'den başlıyor" dedi. 


Sabah




Geri Dön