23 / 04 / 2024

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.



İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projelerinin tesisat sistemlerinde GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor.

Yapı mevzuatı ve yangın yönetmeliğine uygun olarak GF Hakan Plastik tarafından geliştirilen SILENTA FR ile konutların konforunun ve tesisatlarının güvenliğinin Avrupa standartlarında sağlanması planlanıyor. 

Toplam 709 konut ve 35 ticari üniteden oluşan Bizim Evler Güzelce projesinde ve 640 daire ve 44 ticari üniteden meydana gelen Marmara Evleri 4 projelerinde GF Hakan Plastik’in PP-R ürünleri kullanılacak. GF Hakan Plastik’in Aquasystem PP-R boru sistemleri, konutlarda suya sağlıklı ve güvenli şekilde ulaşılması; tesisat sistemlerinin sorunsuz bir şekilde uzun ömürlü çalışması için kullanılıyor.

Projelerin yerden ısıtma sistemleri için konforlu oda ortamlarının yaratılması açısından en ideal çözüm olarak gösterilen döşeme altı ısıtma sistemlerinde kullanılan yüzde 100 hijyenik Pex borular, tesisatın metalik aksamlarının korozyona uğramaması ve paslanmamasını  sağlayarak hem tesisatın ömrünü uzatılıyor.


Geri Dön