25 / 04 / 2024

İkiel Gala Sancaktepe: İkiel Grup Sancaktepe projesinin adı belli oldu!

İkiel Gala Sancaktepe: İkiel Grup Sancaktepe projesinin adı belli oldu!

Firma: İkiel Grup

Proje: İkiel Gala Sancaktepe

İkiel Grup Sancaktepe projesinin adı İkiel Gala Sancaktepe olarak açıklandı. Yakında ön talep toplanacak projede 450 konut ve ticari alanlar yer alacak.



İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilecek proje 34 dönüm arazi üzerinde 450 konut ve ticari alanlardan oluşacak.  İkiel Grup  Sancaktepe projesinin adı  İkiel Gala Sancaktepe  olarak açıklandı. 

İkiel Gala Sancaktepe projesinde yakında ön talep toplanmaya başlanacak. Karma bir proje olarak inşa edilecek projede fiyat ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Metro istasyonuna 2 dakika, kurulacak olan en büyük şehir hastanesine 5 dakika uzaklıkta yükselecek İkiel Gala Sancaktepe projesi TEM-Kartal bağlantı yoluna 2 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 18 dakika mesafede bulunuyor. 
 
260 milyon TL’lik yatırım değerine sahip olan projenin 24 ayda teslim edilmesi planlanıyor.

 

Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ekşi konuyla ilgili açıklama yapmıştı. 

''Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul üreticilerinin bataryadan seramiğe, yer-duvar seramiğinden ankastreye kadar A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarının tedarikçisi konumundayken, şimdiye kadar butik olarak yürüttüğümüz inşaat faaliyetlerimizi de büyütme kararı aldık. İşe de Sancaktepe'de toplam 34 dönüm arazi üzerinde 450 konut ve ticari alanları içeren bir konut projesiyle başlıyoruz. Sancaktepe'den sonra ilk etapta Üsküdar ve Salacak'ta da projeler üreteceğiz. "
 

 


Web: http://www.ikielyapi.com.tr/
Tel: +90 216 386 95 40 

 

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön