25 / 04 / 2024

İkinci elde kapış kapış gidiyor! DAF çekici 28 Ekim 2022 fiyat listesi

İkinci elde kapış kapış gidiyor! DAF çekici 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Yeni XF, XG ve XG plus DAF'ın geleceğe hazır yeni nesil uzun mesafe kamyonları temsil eder. Yeni Avrupa Kütle ve Boyut yönetmeliklerinin sunduğu tüm avantajlarından yararlanan üç kabin modeli de çekici ve son derece sportif tasarımlarıyla mükemmel performans sunar.



Yeni Avrupa Birliği Kütle ve Boyut yönetmeliğinin hedefleriyle tamamen uyumlu olan Yeni Nesil DAF çekiciler verimlilik, güvenlik ve sürücü konforu alanlarında yeni sektör standartlarını belirlemek olan ana geliştirme şartlarından hiçbir şekilde sapmaksızın tasarlanmıştır.

DAF XF modelinde 2.360 mm kabin uzunluğu 1.900 – 2.075 mm yüksekliğe ve 9,73 m³ kabin hacmine sahiptir. Ayrıca, kamyonlarda benzersiz sürücü konforu için tasarlanmış geniş bir iç alan bulunur.

Yeni Nesil XF, XG ve XG plus, DAF’ın bu konulara yönelik yanıtıdır. Uzun mesafe çekici araçları serisi, geleceği başlatarak taşımada verimliliği, güvenlik ve sürücü konforunda yeni bir dönem başlatıyor. Geleceğe yönelik enerji taşıma kapasitesinin yanı sıra ayrıca ultra modern dizel motorlarıyla son nesil biyo yakıt ve geleceğin e-yakıtlarına da hazır olan Yeni Nesil DAF çekiciler, tamamıyla yeni ve enerji açısından oldukça verimli bir araç platformunu temsil ediyor.


Geri Dön