26 / 04 / 2024

İksir Resort Town’da Ekim ayı etkinliği!

İksir Resort Town’da Ekim ayı etkinliği!

İksir Resort Town’da Ekim ayı etkinliği. İksir Resort Town’da, Ekim ayının yıldızlarından birisi de mantarlardır. Güveçte, ızgarada veya közde hazırlanarak pişen mantarları, daha önce kendiniz toplamayı denediniz mi?...



Mikolog (mantar bilimci) Jilber Barutçiyan’ın katılımıyla, 18 ve 19 Ekim 2014 tarihleri arasında, Kastamonu Daday’da workshop eşliğinde; gündüz ormanda mantar tanıma ve toplama etkinliği ile akşam İksir Resort Town’da katılımcıların topladıkları mantarlardan otelin mutfağı tarafından hazırlanacak yemeklerle ‘mantar lezzetleri şöleni’ düzenleniyor. 


İksir Resort Town’da, Ekim ayının yıldızlarından birisi de mantarlardır. Güveçte, ızgarada veya közde hazırlanarak pişen mantarları, daha önce kendiniz toplamayı denediniz mi? 


İksir Resort Town’ın düzenleyeceği organizasyon,  sizlere doğayla baş başa olma ve yepyeni keşiflerin keyfiyle yeni bir deneyimi yaşatmaya hazır. Örneğin, özel bir lezzeti olan Kanlıca mantarları, Daday-Ballıdağ ve çevresindeki ormanlarda, çamlık alanların dibinde yetişiyor.


Sonbaharda doğanın tüm renklerini ve güzelliklerini yaşayabileceğiniz, Kastamonu’daki ‘mantar şenliği workshop’una katılın.



Geri Dön